Foto:

Delvenaar in beeld: René (49) en Max

Wat doet u hier vandaag in het Westerkwartier?
"Ik woon hier al sinds mijn studententijd, in mijn oude studentenhuis. En mijn puppy van twee maanden moest even uit. Het liefst doe ik dat hier gewoon in de wijk, maar het is er nogal een rommeltje de laatste tijd. Steeds vaker zoek ik daarom anderen plekken op, zoals de TU-wijk. Daar is een lekker groot stuk gras waar hij lekker kan rondrennen."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Ik ben onwijs veel met de puppy bezig geweest de afgelopen week. Voorgaande weken zag ik in het nieuws veel over de Amerikaanse verkiezingen, dat vond ik onwijs interessant om te volgen en het heeft mij ook wel geraakt."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Niet specifiek een plekje, meer een route. Ik vind het altijd heel fijn om via het Sint Agathaplein, Het Prinsenhof en langs de Oude Kerk te fietsen of wandelen. Vooral nu in deze tijd, zijn er natuurlijk heel weinig toeristen en is Delft wat meer van de Delftenaar. Het centrum is nu nog gezelliger door alle verlichting die er hangt, ik fiets daar graag voor om."

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
"Ik denk dat de plannen voor het weekend vooral worden beheerst door de hond. Hopelijk wordt het een beetje mooi weer, zodat we misschien kunnen gaan wandelen op het strand. Verder niet zo veel eigenlijk, ik zit namelijk al enige tijd in een verbouwing en ben druk met werk. Veel mensen hebben het juist in deze periode rustig, maar ik heb het juist hartstikke druk. Maar sinds de puppy er is sta ik eigenlijk een paar weken op reset en dat is best fijn."

Meer berichten