Ellen is al 36 jaar een vast gezicht in De Hoven Passage
Ellen is al 36 jaar een vast gezicht in De Hoven Passage Foto:

Bakker Ammerlaan is ‘de bakker in de buurt’

Algemeen

DELFT - Bakker Ammerlaan is al meer dan 120 jaar ‘de bakker in de buurt’. Tien jaar geleden vestigde dit familiebedrijf zich in De Hoven Passage, na overname van bakkerij Coenraad Janmaat. Verkoper Ellen Vogels is zelf al 36 jaar aan de bakkerszaak verbonden.

Ellen heeft het leukste werk wat er is, vindt ze zelf. “We hebben een leuk team en geweldige klanten. Mensen komen hier niet alleen voor hun boodschapjes, het is meer dan dat. Als verkoper ben je een luisterend oor voor ze en bouw je echt een band op. Dat maakt dat ik nog elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik zou met niets of niemand willen ruilen.”

Ruim assortiment
De producten van Bakker Ammerlaan worden met zorg gemaakt door bakkers in de eigen bakkerij. Dit geldt niet alleen voor het uitgebreide assortiment brood, gebak, taarten, koeken en chocolade, maar ook voor de seizoensproducten. “Die zijn er met het Sinterklaasfeest in zicht weer volop! Wij hebben onder meer heerlijke roomboter-amandelletters, marsepein, pepernoten en speculaas. Ook verkopen we op vrijdag en zaterdag onze zelfgemaakte oliebollen en appelbeignets. Geloof me, die zijn superlekker!”

Aanbiedingen
Bakker Ammerlaan staat bekend om de vele vaste én wisselende aanbiedingen. “Elke dag koop je ieder tweede brood voor 1,60 euro. Daarnaast hebben we diverse dagacties. Zo geldt voor de eierkoeken elke maandag en dinsdag 3+1 gratis, is ons saucijzenbroodje op woensdag slechts 1,25 euro, koop je op donderdag elke tweede zoete koek voor maar 1 euro en hebben we op vrijdag een actie met tompouces. Daarnaast werken we met wisselende weekaanbiedingen.” Meer informatie is te vinden op www.bakkerammerlaan.nl.