Stadsprins John 2e en Stadsprinses Mirjam 1e
Stadsprins John 2e en Stadsprinses Mirjam 1e

Carnavaleske groet van het Stadsprinsenpaar

Algemeen

DELFT - Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat het Jubileum Stadsprinsenpaar bekend werd gemaakt: Stadsprins John 2e en Stadsprinses Mirjam 1e Kabbelaars de 44e.

“We wisten wel dat het leuk ging worden, maar dat het zó fantastisch zou zijn hadden we nooit gedacht. Wát hebben we fantastische uittredens gehad, om nooit te vergeten. Het groot carnaval was ook super geslaagd en de grote opkomst van jullie op de markt, ondanks dat de optocht niet doorging, was één en al gezelligheid en we hebben het er zoals het echte feestvierders betaamd ons er niets van aan getrokken en één groot feest van gemaakt. Fantastisch!”

Kink in de kabel
“Helaas kwam er een kink in de kabel door die vervelende coronasituatie, waardoor er avonden afgezegd moesten en moeten worden. Dit was en is voor iedereen verdrietig en is voor niemand leuk, maar we laten ons niet kennen en we zouden geen echte Kabbelaars zijn als we bij de pakken neer gaan zitten. Het komende jaar is dan wel het carnaval afgelast, maar zodra de kans en de mogelijkheid zich voordoet staan wij te popelen om er met jullie samen een fantastisch en onvergetelijk feest van te maken.”

Positief
“Dit betekent dan ook dat wij, Stadsprins John 2e en Stadsprinses Mirjam 1e tot november 2021 het Stadsprinsenpaar zullen blijven. Deze periode beschouwen we dan ook maar even als een grote pauze om later met volle enthousiasme weer voluit te kunnen gaan feesten. Wij blijven er op een positieve wijze naar uitzien en we hopen jullie ook.”

Carnavaleske groet
“Pas goed op jezelf en hou je aan de maatregelen, des te eerder kunnen we weer feesten. Met tóch een carnavaleske groet Alaaf, Alaaf, Alaaf….”