<p>Links: Barbra - Rechts: Maura</p>

Links: Barbra - Rechts: Maura

(Foto: )

Delvenaar in Beeld: Maura en Barbra

Wat doet u hier vandaag in de Bomenwijk?
Maura: “Ik woon hier vlakbij en ik moest wat boodschappen voor het weekend halen. Meestal doe ik dat hier in de Bomenwijk.” Barbra: “Ik ben vandaag jarig en er komen vanavond een paar vriendinnen langs. Ik wil nog wat extra hapjes halen en daar gaan we vanavond lekker mee om het kampvuur, bij mij in de tuin zitten. Maura komt ook vanavond, en we kwamen elkaar toevallig tegen hier bij de supermarkt.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft? 
Maura: “De Beestenmarkt! Gezellig een drankje doen met vriendinnen. Helaas zit dat er nu even niet in.” Barbra: “Naast de Beestenmarkt, moet ik toch even pleiten voor de groene gebieden in Delft, zoals het Delftse Hout!

Wat was uw nieuws van de afgelopen week? 
Maura: “Een goede vriendin van mij heeft Corona. Gelukkig is ze niet heel erg ziek, maar niet leuk natuurlijk.” Barbra: “Ik houd me deze periode bezig met de Amerikaanse verkiezingen. Ook omdat ik zelf in Amerika heb gewoond en daar nog twee vriendinnen heb wonen.”

Wie zou u een keer willen ontmoeten?
Maura: “Ik zou wel eens thee willen drinken met Koningin Maxima. Het lijkt mij hartstikke leuk als zij mij dan een keertje meeneemt naar haar kledingkast en mij al haar kleding laat passen.” Barbra: “Ik zou heel veel mensen graag weer een keer spontaan ontmoeten. Dat gebeurt in deze tijd natuurlijk nauwelijks en dat mis ik enorm!”

Meer berichten