<p>Wessels is blij met het eindresultaat</p>

Wessels is blij met het eindresultaat

(Foto: )

Wessels Kaas en Noten voelt zich thuis bij RODI

DEN HOORN - Voor overheerlijke noten of kaas kunt u terecht bij Wessels Kaas en Noten aan de Dijkshoornseweg 17 in Den Hoorn.

De zaak is gespecialiseerd in kaas en noten. Zo kunt u hier onder meer terecht voor buitenlandse kazen, boerenkazen, gezouten noten en een hoop andere lekkernijen. Het assortiment wordt gecompleteerd met streekproducten, zoals honing, zuivel van boerderij van Winden uit Schipluiden en zelfgemaakte pindakaas en noga. “Onze pindakaas is suikervrij, bevat minder zout en geen kleur- en conserveringsmiddelen. Geen toegevoegde E-nummers dus”, laat Sander van Wessels Kaas en Noten weten.

Gezelligheid
De bewoners uit Den Hoorn en omgeving komen graag langs bij Wessels door de persoonlijke benadering en gezelligheid van de medewerkers. De zaak heeft hierdoor een groot aantal aan vaste klanten die regelmatig langskomen voor de heerlijke producten.

Samenwerking
RODI heeft gezorgd voor de belettering en de raamfolie aan de buitenkant van de zaak. Hierop is een skyline met allerlei bekende plekken uit Den Hoorn gemaakt. Zo staat onder andere de prachtige welbekende Bolle Kickert op de voorkant van de zaak. De werkzaamheden zijn vlekkeloos verlopen en het resultaat mag er zeker wezen. “We zijn heel tevreden over de prettige samenwerking die wij met RODI hebben gehad, het eindresultaat voldoet zeker aan de wensen en ideeën die wij in ons hoofd hadden zitten. Er is zeker mooi werk geleverd”, aldus Sander.

015 257 7379
Dijkshoornseweg 17

Juliano van der Knaap
Meer berichten