Foto:

'Vergeet de binnenstad niet!'

DELFT - De coronamaatregelen hebben een flinke impact op Delft. Juist daarom wil Arjan Steendam van Steendam Herenmode u vragen de lokale ondernemers te blijven steunen.

“Vergeet de binnenstad niet, want juist nu hebben wij u hard nodig”, aldus Arjan. “Wij winkeliers zetten alles op alles om een veilige winkelomgeving voor u te verzorgen. Kom winkelen, gericht en met een mondkapje. Maar draag ook horecaondernemers een warm hart toe door bijvoorbeeld een lekkere maaltijd bij ze te bestellen. Alleen samen kunnen we zorgen dat we deze crisis te boven komen.”

Feestinkopen
Arjan roept Delftenaren ook op alvast te starten met de decemberinkopen. “Probeer niet te wachten tot het laatste moment, want niemand weet hoe het er in december aan toegaat. Misschien is alles open, of juist dicht. De kans bestaat dat er straks enorme rijen staan voor winkels, aangezien maar een beperkt aantal personen naar binnen mag. Kom liever nét iets eerder, om die situaties te mijden. De sfeerverlichting hangt er al, dus de binnenstad is er klaar voor!”

Reserveren
De winkel van Steendam Herenmode hangt inmiddels vol met de nieuwe wintercollectie én een groot assortiment stijlvolle mondkapjes. Al deze producten zijn op de webshop terug te vinden. Uw kleding kunt u daardoor ook online kopen, óf digitaal reserveren. “Zo kunnen inkopen heel gericht worden gedaan. Wij hangen de reservering apart, zodat u bij binnenkomst direct uw producten kunt bekijken en passen. Afrekenen doet u daarna pas. Deze nieuwe vorm van winkelen is zeker in coronatijd prettig voor de klant.”

Kijk op www.steendam.net of loop eens binnen bij Steendam Herenmode, Wijnhaven 20a-21.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten