Het RoBoWeb team: Roel, Patrick, Edgar, Rick, Jordi. Karin ontbreekt op de foto. (Foto: PR)
Het RoBoWeb team: Roel, Patrick, Edgar, Rick, Jordi. Karin ontbreekt op de foto. (Foto: PR)

RoBoWeb is uw lokale computer- en laptop specialist

Algemeen

PIJNACKER – Heeft u problemen met uw Windows of Apple computer of uw iPad of Android-tablet? Dat is voor de specialisten van RoBoWeb geen probleem.

U kent RoBoWeb misschien al. Wij repareren, onderhouden en verkopen nieuwe en tweedehands computers en bijbehorende apparatuur. Of het nu een desktop, een laptop of een tablet is, Android, Windows of Apple, wij weten er raad mee. En ook met de chromebooks van uw schoolgaande kind!

Ruime ervaring
De specialisten van RoBoWeb weten wat ze doen. We doen dit werk al ruim 19 jaar.  Dat betekent dat u kunt rekenen op een schat aan ervaring en kennis! Aan de Boezemweg 6a in Pijnacker-Nootdorp hebben we ons eigen servicecenter met alle faciliteiten. Kom gerust langs met uw probleem voor een diagnose. Is zelf langskomen lastig? RoBoWeb komt ook bij u aan huis of wij helpen u door middel van hulp op afstand.

Netwerk
Wilt u beter bereik van internet in uw huis of kantoor? RoBoWeb maakt ook uw bedrade of draadloze netwerk in huis of op de zaak in orde, zodat u overal veilig en snel kunt internetten. Wij kunnen nagenoeg overal komen, ook kruipruimtes zijn voor RoBoWeb geen probleem.  Zijn er twee verschillende locaties die met elkaar verbonden dienen te worden, dan maken wij dat prima voor u in orde.

Veilig 
Wilt u meer beveiliging in huis of op kantoor? Wij kunnen uw huis of kantoor beveiligen met behulp van bijvoorbeeld camera’s en rookmelders. De bedrading wordt uiteraard netjes weggewerkt en de camera’s worden hufterproef opgehangen.
Over veilig gesproken: RoBoWeb is lid van ICT Waarborg, de grootste brancheorganisatie voor ICT-bedrijven. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij werken via de officiële normen en procedures, en dat wij op een goede manier omgaan met uw privacy.

Zijn wij goed?
Wij worden goed beoordeeld op Google (4.6) maar u kunt dat alleen maar zelf ondervinden om contact met ons opnemen en ons een kans te geven. RoBoWeb werkt met zes mensen en is zeven dagen per week open. U kunt zonder afspraak langskomen op de Boezemweg 6A, 2 in Pijnacker – Nootdorp. Ons telefoonnummer is 015-3697799. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en gaan wij uit van uw eigen verantwoordelijkheid. Wij lopen met mondkapjes op, hebben spatschermen en een zuil bij de ingang waar u uw handen kan ontsmetten.

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega, zie hiervoor ook onze website www.roboweb.nl.
Wij zien u graag.!

Het RoBoWeb team:
Roel, Patrick, Edgar, Rick, Jordi en Karin