<p>Wat weet jij over de geschiedenis van onze stad?</p>

Wat weet jij over de geschiedenis van onze stad?

(Foto: )

Online pubquiz over het Delft van toen

DELFT - Dat Willem van Oranje in Delft is vermoord weet iedere inwoner wel. Maar wat weet je nog meer over de geschiedenis van onze historische stad? Meer dan je denkt! Test het zelf of met een team tijdens de online pubquiz van Delfia Batavorum op 25 oktober.

De fysieke lustrumactiviteiten van historische vereniging Delfia Batavorum zijn dit jaar helaas opgeschort, vandaar een online alternatief. Voor iedereen die houdt van quizzen, die geïnteresseerd is in Delft, in geschiedenis of gewoon een leuke avond wil. De samenwerking met Erfgoed Delft en het Stadsarchief zorgt voor afwisselende quizvragen, geïllustreerd met historisch beeldmateriaal.

Pubquizmasters
Twee enthousiastelingen, bekend met de Delftse historie praten de avond aan elkaar. Robert Nederlof is filmmaker en initiatiefnemer van de Facebookpagina Historic pictures of Delft. Peter Becker is docent in het HBO en als bestuurslid verantwoordelijk voor de publicaties van Delfia Batavorum.

Zo werkt het
Deelnemers ontvangen na aanmelding een hyperlink waarmee ze eenvoudig toegang krijgen tot de website waar de pubquiz live wordt gepresenteerd. De antwoorden worden via een online formulier ingediend.

Prijzen
Het gaat natuurlijk vooral om het plezier. Samen met je teamgenoten je kennis testen en nieuwe dingen over de stad ontdekken. Maar…voor de beste drie teams hebben ze een aantal leuke prijzen!

Wanneer? Zondag 25 oktober, van 20.00 uur tot 21.30 uur
Aanmelden: mail naar pubquizdelft@delfia-batavorum.nl met vermelding van je teamnaam
Meer informatie: www.delfia-batavorum.nl/nieuws/online-pubquiz-25okt20

Cheyenne Toetenel
Meer berichten