Foto:

Delvenaar in Beeld: Joanna van Drunen (33)

Wat doe u hier vandaag in De Bomenwijk?
"Ik ga vandaag lekker soep maken, groentesoep! Daar is het echt weer voor. Dus ik wou net de supermarkt inlopen om de ingrediënten te halen. Ik woon hier om de hoek, lekker dichtbij dus!

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Zomers ga ik heel vaak naar Delftsehout, lekker zwemmen en een beetje zonnen. En nu in de winterperiode ben ik veel in de sportschool te vinden, elke dag eigenlijk! Einde van het jaar wil ik ook een opleiding gaan doen, voor personal trainer.

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Tja, Corona natuurlijk en de nieuwe maatregelen. Je hoort bijna niks anders meer. Eerlijk gezegd vind ik het allemaal een beetje onzin. Vooral de maatregelen en hoe erg het wordt opgeblazen. Jaarlijks gaan er ook onwijs veel mensen dood aan de griep, maar daar hoor je niemand over. Het is alleen maar Corona, Corona, Corona, tegenwoordig. Ik vind het allemaal erg opgeblazen en ik vind dat ons erg angst wordt aangepraat."

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
"Rico Verhoeven! Dat vind ik echt een geweldige vent. Ik ben sinds februari begonnen met sporten en ik boks ook 1 keer per week. Dus een keertje met hem sporten en een hapje eten zie ik wel zitten!"

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"Ik heb twee vouchers van mijn sportschool, die had ik in de periode gekregen dat de sportscholen dicht moesten, vanwege Corona. Dus die wil ik aan twee vrienden geven zodat ze dit weekend met mij mee kunnen sporten."

Meer berichten