Ben staat al 21 jaar in de zaak in De Hoven Passage
Ben staat al 21 jaar in de zaak in De Hoven Passage

Hobby Voordelig: alles voor uw creativiteit

Algemeen

DELFT - Hobby Voordelig is al 21 jaar gevestigd aan de Troelstralaan 41, in De Hoven Passage. Deze speciaalzaak is er voor al uw hobby-, art- en handwerkartikelen.

Ben en Miranda begonnen ooit op de markt met een kraam vol hobbyartikelen, startten vervolgens hobbywinkels in Vlaardingen en Schiedam, en zitten nu al een lange tijd in het Delftse winkelcentrum. “Het is de ideale plek. De passage is overdekt én je kunt er 3 uur gratis parkeren. Hierdoor weten veel mensen ons te vinden.” In de winkel kan de hobbyist terecht voor alles op het gebied van kaarten maken, papier- en kartonsoorten, kleiproducten, stiften en andere handarbeidartikelen. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze er ook fournituren, haakkatoen, plakplastic en tafelzeil verkopen.

Schildermateriaal
De schilderafdeling is de afgelopen tijd ook zeer uitgebreid. “We verkopen voornamelijk verf van het merk Talens, waaronder de lijnen Amsterdam, Van Gogh en Rembrandt. Daarnaast hebben we penselen van Da Vinci, die van zeer goede kwaliteit zijn. Wij bieden alles wat je nodig hebt op kunstschildergebied.”

Hobbyen
In coronatijd zijn veel mensen gaan hobbyen, hebben ze in de zaak gemerkt. “Veel mensen zitten thuis en ook nu het kouder wordt, merken wij dat de vraag naar hobbyproducten toeneemt. Veel klanten hebben materialen bij ons ingekocht om eigen mondkapjes te maken, maar ook veel mensen beginnen alweer aan de zelfgemaakte kerstkaarten. Daarvoor hebben wij al veel kerstmallen en kerstplaatjes in de winkel. In de maanden november en december hebben we ook volop artikelen voor surprises.”

www.hobbyvoordelig.nl