PoortMeesters is een nieuwbouwplan met verschillende typen stadswoningen en appartementen
PoortMeesters is een nieuwbouwplan met verschillende typen stadswoningen en appartementen

PoortMeesters: nieuwbouw met karakter

Algemeen

DELFT - Aan de rand van het historische centrum en onderdeel van Nieuw Delft komt PoortMeesters. Een nieuwbouwplan met verschillende typen stadswoningen en appartementen. PoortMeesters is een karaktervolle, markante verschijning met aandacht voor de openbare ruimte, kunst en design!

Rust en reuring
Nieuw Delft is de nieuwe stadsbuurt van Delft naast het station, dat ook goed bereikbaar is met de auto. Het is ook een plek waar je rust en reuring vindt. De Nieuwe Gracht, het nieuwe stadspark en alle voorzieningen van het centrum en het prachtige nieuwe Station Delft op loopafstand. In PoortMeesters woon je bovendien energiezuinig en dus duurzaam.

Speelse gevels
De woningen in PoortMeesters zijn bijzonder. Dit valt op wanneer je goed kijkt naar de gevels. Er is gekozen voor grote vensters en verspringende gevels bij de woningen aan de gracht. De variërende raamposities met Franse balkons, aangevuld met wisselend metselwerk en fraaie luifels maken het geheel af. De echte eyecatchers van PoortMeesters zijn de twee markantetoegangspoorten die worden bekleed met 4000 Delfts Blauwe tegels.

Groen binnenhof
Alle woningen liggen rond een grote groene binnentuin. Er heerst een sfeer die je herkent van de intieme groene binnenhoven, zoals je die in oude stadscentra vindt. De binnentuin biedt het buurtgevoel en de privacy met groen omringde privétuinen.

Stadswoningen
De ruime stadswoningen met 3 of 4 woonlagen zijn standaard ingedeeld met een woonkeuken op de begane grond. Denk aan een kookeiland en plek voor een grote eettafel. Maar de vele vierkante meters in de woning bieden daarnaast verschillende indelingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis of een extra slaapkamer met badkamer. De woonoppervlakte varieert tussen 131 m2 en 258 m2. Koopsommen vanaf 449.850 euro tot 764.850 euro v.o.n. (inclusief een eigen parkeerplaats).

Appartementen
In PoortMeesters is voor iedereen een appartement te vinden. Het aanbod bestaat uit lofts, 2-kamer-, 3-kamer- en 4-kamerappartementen en een luxe penthouse. De woonoppervlakte van de appartementen varieert tussen 55 m2 en 113 m2. Koopsommen vanaf € 249.850,- tot 509.850 euro v.o.n. Het luxe penthouse van 180 m² kost 1.099.850 euro v.o.n..

Voor meer informatie: www.poortmeesters.nl