Mike Mooren bij de Hyundai IX-20, de Top Occasion bij Roots Autoservice. (foto: ML)
Mike Mooren bij de Hyundai IX-20, de Top Occasion bij Roots Autoservice. (foto: ML)

Origineel Nederlands geleverde Hyundai IX-20 bij Roots Autoservice

autonieuws

PIJNACKER - Natuurlijk houdt ook Roots Autoservice aan de Overgauwseweg 65A in Pijnacker zich aan de maatregelen rond Corona. U bent daarom van harte welkom in de showroom, waar door iedereen voldoende afstand in acht wordt genomen.

Blijf een beetje op afstand van elkaar, zoals iedereen dat is opgedragen, maar laat dat geen aankoop in de weg staan. “Juist in deze tijden van Corona willen we voor onze klanten voor de scherpste deals zorgen”, zegt Mike Mooren. “We doen er samen met onze klanten alles aan om het eens te worden. We zijn gewoon open, maar wilt u zich toch liever op afstand oriënteren, dan kan dat op onze website. Hier staat een compleet overzicht van ons aanbod van alle merken dealer-occasions.”
Roots Autoservice is dé occasion-specialist van Pijnacker en omgeving. Bij het bedrijf aan de Overgauwseweg staat nu als Top Occasion de Hyundai IX-20 uit 2012 met een kilometerstand van 110.000. “Groot voordeel is dat deze Hyundai origineel Nederlands is geleverd”, zegt Mike. “Bovendien is de auto volledig dealer-onderhouden. De Hyundai IX-20 is een auto die wordt gekenmerkt door een hoge instap, dat veel extra gemak biedt aan oudere mensen, of mensen die slecht ter been zijn. Als extra’s heeft deze IX-20 een glazen panoramadak en een trekhaak. In de auto zul je altijd heerlijk vertoeven, ook als het buiten snikheet is, vanwege een aircoinstallatie.”
Deze prachtige Top Occasion Hyundai IX-20 staat bij Roots Autoservice in de showroom voor een zeer scherpe prijs van 8.940 euro. “Voor een proefrit en/of bezichtiging bent u van harte welkom op de Overgauwseweg in Pijnacker.”
Roots Autoservice heeft altijd weer een vernieuwend aanbod jonge dealer-occasions. Natuurlijk zijn er bepaalde periodes waarin er een heleboel auto’s worden verkocht, waardoor er weer plaats vrij komt voor nieuw aanbod. In de showroom in Pijnacker staat een leuke mix van alle merken in diverse klassen en prijssegmenten.
Voor meer informatie kunt u bellen naar (015) 369 32 33 of een mailtje sturen naar info@rootsautoservice.nl. En houd vooral ook de website www.rootsautoservice.nl in de gaten!