Patrick van den Berg bij de Suzuki Vitara 1.4 Hybrid, opvallend in het rood, in de showroom aan de Lagosweg. (foto: ML)
Patrick van den Berg bij de Suzuki Vitara 1.4 Hybrid, opvallend in het rood, in de showroom aan de Lagosweg. (foto: ML)

‘De Suzuki Vitara 1.4 Hybrid is een ijzersterk product’

autonieuws

DELFT - De eerste verdieping van Auto Nassau staat vol met mooie, jonge gebruikte auto’s met weinig gereden kilometers op de teller. Er is dus altijd genoeg voorraad Top Occasions bij dit CarProf autobedrijf aan de Lagosweg 9.

Bij Auto Nassau wisten ze dit natuurlijk al een tijdje, maar nu is ook bij een ANWB-autotest de Suzuki Vitara als een zeer goede auto uit de bus gekomen. “Daardoor is de Suzuki Vitara ook zo populair als occasion”, zegt Patrick van den Berg. “Wij wisten dit al lang en nu is dat ook nog eens door de ANWB bevestigd.” De Vitara staat volgens Patrick van den Berg bekend om zijn geringe afschrijving. De auto is heel waardevast. “Het is dus een verstandige keuze, maar dat geldt in feite voor elke Suzuki. Vanwege de betrouwbaarheid van de auto’s en betaalbaarheid in het onderhoud.”
Volgens de ANWB heeft Suzuki zich met de Vitara heel doeltreffend gemengd in de concurrentiestrijd van de middenklasse SUV’s. Los van zijn stoere uiterlijk en verdere goede eigenschappen, wordt ook het zeer hoge kwaliteitsniveau dat kenmerkend is voor het Japanse merk met dit model nog een krachtig onderstreept. De ANWB: “De kwaliteit van Japanse auto’s is bekend. De Vitara is een ijzersterk product. Bij ons is werkelijk geen enkel euvel bekend waarmee de auto zijn bestuurder wel eens in de steek laat en pechhulp nodig is. Zeker in een gezinsauto is dit een heel sterk argument.” De Top Occasion die momenteel extra in de belangstelling staat bij Auto Nassau is ook een Suzuki Vitara, de 1.4 Hybrid. “Een auto van nog geen jaar oud”, zegt Patrick. “De auto met elektrische of benzine-aandrijving heeft 6.373 kilometer op de teller staan. Veel mensen vinden een handgeschakelde auto tegenwoordig weer fijn en een trekkracht van 1.200 kilogram is redelijk uniek voor een hybride. Er zijn niet veel merken die dit hebben. Deze auto heeft onder andere electronic climate control en staat op wielen met 17-inch lichtmetalen velgen. De prijs is 22.950 euro en een proefrit is altijd mogelijk. De auto heeft fabrieksgarantie.” Telefoon: (015) 256 87 79. Internet: www.suzukidelft.nl.