Huidtherapeut en eigenaresse Tessa Rast – van Paassen
Huidtherapeut en eigenaresse Tessa Rast – van Paassen

Huidverbetering en cosmetische behandelingen bij Huid & Laserkliniek Delft

Algemeen

DELFT - Bij Huid & Laserkliniek Delft aan de Nassaulaan 155 kun je terecht voor huidverbetering, acnetherapie, pedicure en behandelingen van de cosmetisch arts. De medewerkers vertellen je graag meer over hun werkwijze en kijken ernaar uit jou ook te ontmoeten.

“We doen er alles aan om jou weer lekker in je vel te laten zitten”, aldus huidtherapeut en eigenaresse Tessa Rast – van Paassen. “Een goede huid is elastisch en egaal van kleur, maar door het ouder worden, te veel zon, een ongeluk of ziekte kunnen er rode vaatjes, overmatige beharing, acne of littekens ontstaan. Met al deze klachten hoef je niet rond te blijven lopen, want na een laserbehandeling of cosmetische ingreep ben je er vaak helemaal van af.” Sinds 1 januari 2011 kun je je direct, zonder verwijzing, tot een huidtherapeut wenden. Daarbij krijg je een doeltreffende behandeling en zorgvuldige begeleiding.

Huidtherapie
Het beroep huidtherapeut bestaat al ruim 40 jaar en is sinds de laatste jaren ontzettend in bekendheid en aanzien gestegen. De huidtherapeut gaat deskundig te werk op het gebied van medische en cosmetische huidzorg. “Als paramedicus overbruggen wij het gat tussen de schoonheidsspecialist en dermatoloog. Onze werkzaamheden zijn wetenschappelijk doordacht en van goede kwaliteit. Op Zorgkaart Nederland staan dan ook veel positieve reviews over ons.” Bij Huid & Laserkliniek Delft staan ook 4 lasers en 1 IPL module. De meest voorkomende huidproblemen die hier behandeld worden zijn overbeharing, gezicht en beenvaatjes, pigmentproblemen, ongewenste tatoeages en littekens. Net als bij andere paramedische beroepen komt een aantal behandelingen van de huidtherapeut in aanmerking voor vergoeding. Kijk hiervoor in jouw polisvoorwaarden.

www.huidenlaser.nl