<p>De rustgevende omgeving van Studio Aarding</p>

De rustgevende omgeving van Studio Aarding

(Foto: )

Kom tot rust bij Studio Aarding

DELFT - Studio Aarding helpt met het vinden van rust, balans en geluk in het leven

Aarding
Door middel van aarding kan er contact gemaakt worden met de aarde, zo kunt u hierdoor energie krijgen en spanning kwijtraken. Door het jachtige leven kunnen mensen last krijgen van verschillende prikkels. Het doel van aarding is om de innerlijke stem vinden en te focussen, dat kan men vinden door met klei, keramiek bezig te zijn.

Helend keramiek
In contact komen met de aarde in de vorm van klei en met het eigen gevoel door het vorm geven van materie, het gevoel van de vingertoppen brengt men in contact met de diepste emoties en dat werkt buitengewoon geneeskrachtig. Een van de doelen van deze sessies is om de eigen creativiteit te ontdekken. Tijdens deze sessies komt deze creativiteit naar boven. U zult versteld staan van wat er uit uw handen kan komen en wat voor effect dit uiteindelijk kan hebben op u en uw omgeving.

Workshops
Er kunnen hier groepsworkshops gevolgd worden van 2,5 uur. Deze workshops vinden plaats in een rustige natuurlijke omgeving. Bij deze workshop hoort het maken van helend keramiek, dit is inclusief een hapje en een drankje. Het gemaakte beeld kan mee naar huis genomen worden of achtergelaten worden om het te laten drogen en te laten bakken. De workshops zijn gericht op volwassenen die op zoek zijn naar meer balans, creativiteit, spirituele groei die het leuk vinden om bezig te zijn met klei. De kosten van deze workshops zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie.

Contact
Studio Aarding voor Heelende Keramiek
0639723608
info@studioaarding.nl

Juliano van der Knaap
Meer berichten