Tennisschool Delftsdubbel is al sinds 1992 een begrip in Delft
Tennisschool Delftsdubbel is al sinds 1992 een begrip in Delft (Foto: )

Kom tennissen bij Delftsdubbel!

DELFT - Tennisschool Delftsdubbel is al sinds 1992 een begrip in Delft, hier worden tennislessen gegeven die geschikt zijn voor alle doelgroepen. 

De doelstelling van Delftsdubbel is "Tennis is een sport voor iedereen", dit zie je ook terug op de tennisbanen. Er is ruimte voor iedereen. Sportiviteit staat hierbij hoog in het vaandel.

Locaties
De tennisschool geeft les op verschillende tenniscomplexen. Zo kunt u terecht bij tennispark Concordia, deze locatie bestaat uit 'all weather' banen. Ook is het mogelijk om lessen te volgen bij tennispark de Delftse Hout. Op dit tennispark zijn buiten maar ook binnenbanen waar gebruik van kan worden gemaakt.

Aanbod
Delftsdubbel heeft professionele trainers die u graag nieuwe methodes en technieken leren op de tennisbaan. Het voordeel van de lessen is dat u geen lidmaatschap nodig heeft, zo kunt u gemakkelijk meedoen met de lessen. Naast de lessen is het ook mogelijk om mee te doen aan toernooien, onderlinge competities en de officiële KNLTB competitie voor jeugd en volwassenen. Verder kunt u hier terecht voor verschillende tennisclinics, dit kan als bedrijfsuitje of voor een (kinder)feest. De medewerkers van Delftsdubbel denken graag mee voor een passend programma op maat.

Wintercursus
Bent u al geïnteresseerd? De nieuwe wintercursus bij Delftsdubbel start vanaf 1 oktober 2020. Deze zijn te volgen op tennispark Concordia en tennispark de Delftse hout. Er zijn gratis leenrackets aanwezig. Kinderen kunnen doorlopend inschrijven en gelijk meedoen met de tennislessen.

Info
Meer informatie is te vinden op www.delftsdubbel.nl.

Meer berichten