Foto:

Delvenaar in beeld: Lisa Gorel (27)

Wat doe je hier vandaag in het Centrum?
"Ik heb net gewerkt, ik werk bij de vroegbehandeling voor kinderen met een anders lopende ontwikkeling, bij Ipse de Bruggen. En ben nu even gezellig een rondje lopen door de stad. Ik had wat boodschapjes nodig, dus die heb ik net gehaald."

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
"De Beestenmarkt! Het is daar gewoon altijd gezellig. Ik vind het leuk om daar met vrienden een drankje te doen en bij te komen van het werk. Ik kom daar sowieso wel een keer per week."

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
"Dat er veel Corona besmettingen zijn in Delft en Den Haag. Dat heeft mij ook wel weer even wakker geschud. Natuurlijk was ik er al veel mee bezig, ook door mijn werk. Tijdens Corona ben ik van baan gewisseld. Hiervoor werkte ik bij de dagbesteding in de gehandicapte zorg, maar dat moest allemaal dicht. We moesten toen op de woningen werken, dat was behoorlijk aanpassen."

Wat zijn jouw plannen voor komend weekend?
"Gezellig met een vriendin afspreken en samen eten. Verder werk ik ook bij een dansschool in Den Hoorn, Dance for life studio. En in de weekende bereid ik altijd mijn lessen voor."

Wie zou je graag een keer willen ontmoeten?
"Arie Boomsma! Naast dat het natuurlijk een knappe man is, is hij veel bezig met fitness. Zelf vind ik dat ook heel leuk om te doen en ben ik daar ook veel mee bezig. Hij weet er gewoon heel veel van en ik denk dat ik veel van hem kan leren."

Meer berichten
 
CustomHtml_1