Afbeelding

Delvenaar in beeld: Bas van Toledo (48)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in De Bomenwijk?
"Ik heb net samen met mijn vrouw boodschappen gedaan. We doen dat meestal hier omdat we hier in de buurt wonen."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"De Tour de France is weer begonnen, dat is wel echt mijn ding. Dus dat ben ik nu lekker aan het volgen. Verder zijn we net terug van vakantie dus het lokale nieuws moet ik nog even bij lezen."

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
"Neil Young zou ik wel een keer willen ontmoeten. Dat is een oude rocker. Mijn kinderen zijn van de muziek en ik probeer ze wel bij te houden, maar dat lukt niet echt. Gister probeerde ik het nog even, maar na vijf minuten was ik er al weer klaar mee! Ook zou ik graag mijn oma nog wel een keer willen ontmoeten. Als je Neil Young en mijn oma aan een tafel kan krijgen, prefect! Nou weet ik niet of mijn oma, Neil Young mag. Ze hield namelijk niet echt van geschreeuw haha."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"We hebben een verjaardag, van Samira. Dus bij deze: gefeliciteerd! Zaterdag hockeyen de kinderen en zondag gaan we keukens kijken. En volgende week krijgen we een puppy dus dit weekend zullen we alvast het huis puppyproof maken."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Thuis bij mijn vrouw en drie kinderen. We hebben twee zoons en een dochter. En we zijn net een half jaartje verhuisd en we wonen heel mooi, ik ben er zo blij mee." We fietsen zo de binnenstad in, heerlijk!"