Foto:

Delvenaar in Beeld: Barbera van den Berg (64)

Wat doet u hier vandaag in het centrum?
"Ik ben vier maanden geleden met pensioen gegaan en heb vorige weekend een klein afscheidsfeestje gehad, uiteraard Coronaproof. En ik had daarvan wat foto's laten afdrukken. Ik dacht dat die vandaag klaar zouden zijn, maar dat was helaas niet zo. Verder had ik een jurkje besteld, bij een hele leuke winkel en dat is, als het goed is, binnen, dus die ga ik zo even ophalen!"

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"Zaterdagavond ga ik gezellig bij mijn zoon eten en zondag trakteren mijn zoon en schoondochter, mij en haar ouders op een borrel. Dat krijgen als bedankje voor het oppassen."

Wat was uw nieuws de afgelopen week?
"Het is niet echt nieuws, maar mijn afscheidsfeestje! Ik ben daar zo mee bezig geweest. Het was in Delftse Hout, allemaal buiten en niet teveel mensen. Ik had een pizzabus geregeld die elke vijf minuten rond ging met pizza punten, heel leuk vond ik dat."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Ik vind de Beestenmarkt heel gezellig! Altijd leuk om daar lekker te lunchen of een bakkie te doen. Dat heb ik in de corona periode wel gemist hoor. Ik ging net met pensioen en toen begon het hele corona gebeuren."

Wie zou u graag nog een keer ontmoeten?
"Mijn man is een aantal jaren geleden overleden en ik zou hem graag nog eens willen zien. Ik zou het zo leuk vinden als hij de kleinkinderen kan ontmoeten en kan zien hoe groot onze kinderen zijn geworden. Een familie reünie dus!"

Meer berichten
 
CustomHtml_1