Hans Suiker verzorgt ook dit najaar weer keeperstrainingen
Hans Suiker verzorgt ook dit najaar weer keeperstrainingen

Nieuwe cursus bij Keepersschool Hans Suiker!

Algemeen

DELFT - De vakantie is op zijn eind. Dat betekent dat sport, school en werk weer van start gaan. Ook Keepersschool Hans Suiker begint met een nieuwe najaarscursus.

Hans Suiker is één van de beste keepers die Delft heeft voortgebracht. De voormalig keeper van het Nederlands amateurelftal, ADO Den Haag, FC Amsterdam en DHC brengt zijn kennis en passie voor het keepersvak al zo'n dertig jaar over op andere keepers. "Ik heb inmiddels al zo'n duizend keepers voor mijn neus gehad. Het leuke aan de trainingen is dat je over het algemeen heel gevarieerde groepen hebt. We geven training aan jongens en meisjes van acht tot en met zestien jaar die allen op hun eigen niveau acteren." De formule van Hans Suiker heeft al aardig wat talenten voortgebracht. "Neem bijvoorbeeld Dani van den Heuvel, die Ajax nu verruilt voor Leeds United. Maar het mooiste van dit vak is dat we keepers meer vertrouwen geven - wat ook doorwerkt buiten het veld - en plezier in het keepen laten ervaren, zodat ze er op hun eigen niveau het maximale uithalen.”

Najaarscursus
Vanaf zondag 6 en vrijdag 10 september start de najaarscursus op het terrein van DVC. Op zondag zijn er twee sessies: de eerste begint om 10.00 uur, de tweede om 11.10 uur. Ook op vrijdag trainen twee groepen: om 18.45 uur en om 19.50 uur. Deze najaarscursus is voor Hans Suiker zelf de laatste. Daarna draagt hij zijn verantwoordelijkheden over op Gianni Kamperveen. "We gaan nog één keer knallen onder mijn leiding en dan kan ik met een gerust hart met pensioen!"

Voor de cursussen van Keepersschool Hans Suiker is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor kinderen tot twaalf jaar. Wil je je opgeven, ga dan naar www.keepersschoolhanssuiker.nl of bel 06-52007889.