Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Sonja Meijler (52)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het centrum?
“Ik ga mijn schoenen laten repareren en naar de Markt, even lekker een rondje lopen. Ik woon in Rijswijk Buiten en kom best vaak in Delft. Ik ga in de avond altijd lekker een stuk wandelen en dan lopen we vaak vanuit Rijswijk Buiten een rondje naar Delft en weer terug.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Dat het virus weer oplaait, dat is toch echt wel het grote nieuws van de week, helaas. Ik vind dat best lastig en had gehoopt dat het voorbij zou gaan en dat we het onder controle konden houden met anderhalve meter afstand, maar ik vrees dat wij binnenkort ook aan de mondkapjes moeten op straat.”

Wie zou u graag (nog) een keer ontmoeten?
“Ik heb eigenlijk maar één wens en dat is mijn zoon zien. Hij is geëmigreerd naar Brazilië voor werk. Gelukkig is hij hier in Januari nog geweest en het plan is dat wij in December daar heen gaan met de familie, maar dat is tot nu toe allemaal nog onzeker.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Nou, ik moet zeggen dat ik heel graag shop en ik heb wel wat favoriete winkeltjes en een favoriet tentje waar ik graag koffie ga drinken. Ze zijn daar altijd in voor een praatje en je wordt er fijn geholpen.

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“Zaterdagochtend ga ik altijd even sporten en voor de rest is het even aankijken wat voor weer het wordt. Als het mooi weer is, ga ik graag een stuk fietsen. En verder hoop ik dat mijn oudste gezellig komt eten met zijn vriendin."