Afbeelding

Delftenaar in beeld: Marijn Muller (23)

Algemeen

Wat doe je hier vandaag in de Bomenwijk?
“Ik werk in een slijterij en heb vandaag gewerkt van negen tot zes, ik ben echt net klaar. Acht jaar geleden begon ik als jonge knul met vakkenvullen in de supermarkt en ben eigenlijk zo met de jaren doorgegroeid naar de slijterij.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“Het is niet echt nieuws, maar ik heb de sleutels gekregen van mijn nieuwe huis in de binnenstad. Ik woon nu nog bij mijn ouders. Ik heb wel een tijdje op kamers gewoond, maar het was nu echt wel tijd voor een eigen plek."

Wie zou je graag (nog) een keer ontmoeten?
“Wat mij wel heel leuk lijkt, het klinkt misschien cliché, maar ik zou op zich wel Premier Mark Rutte willen ontmoeten. Ik ben erg benieuwd hoe hij de hele coronaperiode persoonlijk heeft ervaren. En ik zou ook wel met hem willen praten over hoe hij gehandeld heeft."

Wat hield jouw bezig tijdens de Corona periode ?
"Ik speelde eerst korfbal, maar dat kwam door Corona stil te liggen. Verder heb ik geen nieuwe hobby's ontwikkeld, eigenlijk. En verder ging werk ook gewoon door natuurlijk."

Wat is jouw favoriete plek in Delft?
“Ik vind de Beestenmarkt een hele gezellige plek in Delft. Ik kom daar zo af en toe samen met vrienden en dan doen we gezellig een drankje.

Wat zijn jouw plannen voor komend weekend?
“Verhuizen en klussen aan mijn nieuwe huis. Er moet nog het een en ander aan gebeuren dus daar ga ik mij dit weekend mee bezighouden. Verder ga ik gewoon lekker uitrusten dit weekend."