Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Tonia Koreneef (66)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het Centrum?
“Ik ben even wat boodschapjes aan het doen. De grote boodschappen heb ik al in Pijnacker gedaan en nu haal ik nog wat kleine dingetjes in het Centrum."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Dat is de Beestenmarkt! Ik vind het zo gezellig daar met de terrasjes. Niet dat ik er veel gebruik van maak, maar ik vind het daar wel heel erg leuk. Ik vind het leuker dan de Markt, de Beestenmarkt is veel kleiner wat een intiemere sfeer geeft.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Nou, dat is eigenlijk niet zo heel leuk nieuws. We hebben te horen gekregen dat een goede vriend van ons ernstig ziek is en behandeld moet worden. Het viel rauw op ons dak, maar we blijven positief!”

Wie zou u graag (nog) een keer ontmoeten?
“Ik denk dat ik wel weer een keer schoolvriendinnen van vroeger zou willen ontmoeten. Echt van de lagere school. Ik heb wel eens gezocht op het internet of ik hen kon vinden, maar iedereen is waarschijnlijk getrouwd en dan hebben ze een andere achternaam gekregen. Je zoekt je rot! Ik had een vriendinnetje uit Delfgauw, Annie Dijkshoorn. Ik zou wel willen weten waar zij terecht is gekomen, wat doet zij nu zoal en hoe gaat het met haar. Misschien leest ze dit wel!”

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“We hebben een stacaravan in Hoeven, dus daar gaan we dit weekend lekker naartoe. Hopelijk knapt het weer een beetje op, want sinds kort mogen ook de volwassenen weer van het zwembad gebruikmaken”