Foto:

Delvenaar in Beeld: Iris Gorel (28)

Wat doe jij hier vandaag in de Hoven?
“Het is vandaag Hemelvaartsdag en ze hebben een heerlijk zomerse dag voorspeld. Ik ben dus opzoek naar een zwembadje voor in de tuin. En ik zit te denken om wat vriendinnen uit te nodigen om op afstand gezellig in het badje te zitten. Helaas zijn overal de badjes uitverkocht dus dat is jammer. Maar misschien dat een van mijn vriendinnen er wel eentje heeft, ik ga zo even rondbellen.”

Wat was jouw nieuws van de week?
“Dat is toch wel het nieuws rondom de versoepelingen. Afgelopen week was er natuurlijk weer een persconferentie van de premier. En dat 1 juni de terrassen echt weer open gaan vind ik heel goed nieuws. Ik kan niet wachten om weer lekker een koud wijntje te bestellen op het terras."

Wie zou je graag nog willen ontmoeten?
“Ik heb niet echt een idool dat ik zou willen ontmoeten. Ik zou liever mijn opa of oma nog eens spreken. Die zijn overleden toen ik nog heel jong was. Nu zou ik ze hele anderen dingen vragen dan toen. Vooral mijn opa omdat hij heeft gevochten in de Tweede Wereld Oorlog. Ik vind dat zo bijzonder en zou hem daar van alles over willen vragen."

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?
“Vrijdagavond ga ik gezellig met vriendinnen borrelen, op afstand natuurlijk! En zaterdagochtend ga ik samen met mijn vriend naar de stad om te shoppen. We moeten alleen even kijken toe in hoeverre dat kan natuurlijk. Verder heb ik nog niet heel veel op de planning staan. We kijken het altijd een beetje aan in het weekend."

Meer berichten