Logo delftopzondag.nl
Het verkoopteam van Suzuki Kees Balvert heet u welkom in Ypenburg, met van links naar rechts Jos de Graaf, Wouter de Vos, Jordi Goulooze en Kevin Lamens. (foto:ML)
Het verkoopteam van Suzuki Kees Balvert heet u welkom in Ypenburg, met van links naar rechts Jos de Graaf, Wouter de Vos, Jordi Goulooze en Kevin Lamens. (foto:ML)

Maak kennis met het dealerbedrijf Suzuki Kees Balvert bij het Open Huis in Ypenburg

YPENBURG - Voor iedereen met belangstelling voor het merk Suzuki is er nu een unieke gelegenheid om kennis te maken met Suzuki Kees Balvert in Ypenburg. Het dealerbedrijf houdt een Open Huis, dat een aantal dagen duurt.

De periode waarin je Suzuki Kees Balvert eens kan bezoeken voor een vrijblijvende oriëntatie is van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart. "Die zondag is dus meteen een extra koopzondag, en die duurt van negen uur in de ochtend tot vijf uur 's middags", zegt verkoopadviseur Wouter de Vos. "De ideale gelegenheid voor de vaste klanten, maar ook andere bewoners in ons werkgebied van Ypenburg, Delft, Pijnacker en Nootdorp om eens op een andere manier met ons bedrijf kennis te maken."

Kijkje in de werkplaats
Het is een echt Open Huis bij Suzuki Kees Balvert vestiging Ypenburg, want niet alleen de showroom, maar ook de werkplaats is opengesteld voor het publiek. "Zo kan iedereen met eigen ogen zien hoe de monteurs aan de auto's werken en wat daar allemaal bij komt kijken", zegt hij. "Mensen uit Zoetermeer zijn natuurlijk ook welkom, want het Open Huis is ook meteen ter gelegenheid van ons nieuwe dealerschap voor het gebied Zoetermeer. Natuurlijk niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki, een top occasion Suzuki of een ander merk, maar ook voor onderhoud en service."

Aanschafvoordeel
De nieuwste Suzuki-modellen staan in de showroom klaar voor een proefrit. In de periode van de Open Dagen kan bij de aanschaf van een auto het voordeel oplopen tot wel 2.000 euro. "En om die dagen nog weer een stukje feestelijker te maken, mag iedere klant die een nieuwe of gebruikte auto koopt een keertje draaien aan het Rad van Fortuin. Draai je een beetje goed, dan maak je kans op fantastische prijzen! En natuurlijk hebben we zoals dat gebruikelijk is bij een Open Huis, voor iedereen een lekker drankje en een lekker hapje klaar staan", zegt De Vos.

Top occasions
Autobedrijf Kees Balvert is niet alleen gespecialiseerd Suzuki-dealer, maar ook een betrouwbaar adres voor occasions. Het nieuwe jaar 2020 is goed begonnen, de aflevering van nieuwe auto's zal steeds meer toenemen. En dat gaat natuurlijk ook gepaard met inruilers. "Dat inruilen van de huidige auto, dat is de laatste tijd ook weer veel gebeurd", zegt Wouter de Vos. "Ruil je huidige auto in en kies voor een top occasion uit ons aanbod."

Diverse prijsklassen
De showroom op de eerste verdieping, de occasion-afdeling van dit bedrijf staat momenteel erg vol. Over het algemeen heeft Suzuki Kees Balvert zo'n tachtig occasions op deze verdieping staan. "We hebben de afgelopen tijd weer zo'n twintig jong gebruikte auto's binnen gekregen. En die zijn nu dus weer beschikbaar voor mensen die een gebruikte auto willen gaan rijden. Je vindt niet alleen Suzuki-modellen in ons aanbod, maar van alle merken en in diverse prijsklassen. De prijzen lopen van 3.500 tot 20.000 euro."

Rijklaar
Koop je een occasion bij Suzuki Kees Balvert, dan betaal je geen afleveringskosten. De auto wordt altijd afgeleverd met APK-keuring, een onderhoudsbeurt, met zes maanden BOVAG-garantie en één jaar Mobiliteitsgarantie. "En, ook niet onbelangrijk, met 30 euro aan brandstof in de tank", zegt De Vos. "De prijzen zijn all-in."

Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl

Meer berichten