Logo delftopzondag.nl
Ruggero Biswane (25), Zelfstandig ondernemer
Ruggero Biswane (25), Zelfstandig ondernemer (Foto: )

Delvenaar in beeld: Ruggero Biswane (25)

Wat doe je hier in de Poptahof?
"Ik woon hier in Poptahof Zuid aan de Akropolishof."

Wat doe je in het dagelijks leven?
"In het dagelijkse leven ben ik zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Rubiz entertainment. Vanuit Rubiz entertainment ben ik event technicus vooral geluidstechnicus in live events tot in de studio. Met mijn bedrijf heb ik veel evenementen gedaan zowel kleine als grotere."

Wat ga je de komende periode nog doen?
"Komende periode…Zo! Er zijn genoeg events vanaf nu tot aan het einde van het jaar. Er zijn een paar grote shows die eraan komen en dat motiveert me wel. Bijvoorbeeld heb ik op 4 juli een mooie opdracht in het Paard in Den Haag en dat is het CED. Dit is een cosplay party. Waar mensen zich verkleden als tekenfiguren en met elkaar samenkomen en hun liefde voor de cultuur delen."

Wat was voor jou het nieuws van de week?
"Om eerlijk te zijn... Ik kijk nooit naar het nieuws, maar voor mij is er wel goed nieuws naar voren gekomen. Dat zijn een paar vooruitgangen die zijn gekomen vanuit mijn bedrijf. Ik heb een aantal aanvragen binnengekregen voor grote opdrachten en die zijn vanuit mij en de opdrachtgevers geaccepteerd. Het wordt dus een hele drukke periode voor me en ik heb er echt heel veel zin in!"

Wat vind je het mooiste plekje in Delft?
"De mooiste plek in Delft is toch wel op de een of andere manier Poptahof. Hier in Poptahof Zuid ben ik geboren, heb ik als kind gespeeld en ben ik opgegroeid. En ik woon er nog steeds. Vroeger woonde ik in de oude flatjes maar nu woon ik in de Akropolishof."

Meer berichten