Logo delftopzondag.nl
Rianne Collignon in haar praktijk
Rianne Collignon in haar praktijk (Foto: )

Hart en Ziel wordt Flow of Miracles

DELFT - "Een nieuwe manier van werken, maar ook een nieuwe naam" vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon. De essentie van Hart en Ziel, jezelf volledig geven en werken vanuit hart en ziel, vertaalde zich niet als Heart and Soul. Voor internationaal werk is een Engelse naam nodig, dus werd het: Flow of Miracles.

"De naam geeft goed weer wat ik nu met klanten bereik in een sessie. Niet alleen zijn zij enorm blij met de veranderingen in zichzelf, maar zij zien ook echt wonderen gebeuren. Er kwam iemand langs voor ondersteuning bij een langslepend werkconflict en zij vertelde dat de volgende dag de andere partij opeens ontslag had genomen. Na een sessie over betere grenzen waarin bleek dat iemand geen contact had met haar kind, kwamen ze elkaar een paar dagen later tegen en hadden ze een heel mooi verzoeningsmoment. Mensen helen tijdens sessies niet alleen zichzelf, maar ook hun leven en hun omgeving."

True Unity Techniek
"Met de nieuwe techniek die ik True Unity noem, heel je met mij de conflicten die zijn ontstaan tussen delen van jezelf zoals hoofd, hart en lijf of tijdens je verleden of vorige levens, via familiepatronen of in onderbewuste delen. Het is duidelijk merkbaar wat er in dat deel speelt en dat zetten we dan gelijk recht. Uiteindelijk ontstaat er een diepe innerlijke harmonie die ervoor zorgt dat fysieke, mentale en emotionele klachten verdwijnen en je prettig je nieuwe leven instapt. Je zit weer echt in de flow."

Groepswerk
"In 2020 ga ik meer met groepen werken, omdat het groepswerk eind 2019 erg succesvol was. Mensen kunnen elkaar tijdens het werk ondersteunen, ontvangen meer begrip en merken hoeveel verbondenheid doet. Sommige mensen vonden een uur napraten onvoldoende en die trof ik na afloop buiten aan. Naast korte workshopavonden met een bepaald thema, ga ik ook langere weekendseminars houden. Zo kunnen we dieper werken en echt veel conflicten, blokkades en ongezonde gedragspatronen oplossen. Tijdens het seminar krijg je opdrachten als tweetal, maar ook met kleine groepjes en gebruiken we natuurlijk True Unity met de hele groep."

Interesse? Neem contact op via 06-10521351 op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur,
via info@flowofmiracles.nl of geef je op voor het weekendseminar van 21 tot 23 februari met thema Liefde. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en leuke acties te ontvangen of like de Facebookpagina.

Meer berichten