Het snerttoernooi vindt op zaterdag 4 januari plaats bij Vitesse Delft
Het snerttoernooi vindt op zaterdag 4 januari plaats bij Vitesse Delft (Foto: )

Het jaar begint goed met het snerttoernooi

DELFT - Het is al jaren een begrip in Delft en de regio. Voor de 15e keer wordt het snerttoernooi georganiseerd bij voetvalvereniging Vitesse Delft. Van de individuele aanmeldingen worden 7-tallen samengesteld. De teams krijgen landsnamen. In wedstrijdjes van 20 minuten, in de breedte van het veld, wordt gevoetbald om leuke, maar vooral lekkere prijzen.

Traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar de wedstrijd plaats tussen het huidige eerste elftal van Vitesse en een elftal dat bestaat uit spelers, die recent in het eerste elftal speelden. Meestal is het een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij vaak de routine van de 'oudjes’ de doorslag geeft. Kom kijken, hoe de spelers van niet-zo-lang-geleden, als Maarten Boek, Micha Dasler, Rudi Smit en Mitchel Gronsveld het opnemen tegen de huidige jonge talenten als o.a. Daan Burgering, Denzel Dos Santos, Hamza El Kaddouri en Lars Fransen. Na afloop is er voor iedere deelnemer in de kantine gratis erwtensoep met roggebrood en spek.

Nieuwjaarsreceptie
Aansluitend aan de wedstrijd is de nieuwjaarsreceptie. Een moment om elkaar te ontmoeten en dé gelegenheid voor het bestuur om de plannen voor 2020 bekend te maken. Heel veel leden, maar ook oud-leden en andere belangstellenden maken van deze gelegenheid gebruik om de banden met de club weer te verstevigen.

Aanmelden
Leden, oud-leden en andere geïnteresseerden van 16 jaar en ouder kunnen zich tussen 11.00 uur en 11.30 uur in de kantine aanmelden voor het snerttoernooi. Wil je je vooraf aanmelden en verzekerd zijn van een plekje? Dat kan bij Arjen van der Heijden door een mail te sturen naar avdh83@hotmail.com. Alle activiteiten vinden plaats bij Voetbalvereniging Vitesse Delft, Sportpark Tanthof-Zuid.

Meer berichten
 
CustomHtml_1