<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Sinterklaas vieren we hier Zo!

Vol verwachting klopt ons hart...
Vol verwachting klopt ons hart... (Foto: )

DELFT - Het is natuurlijk een spannende tijd voor de kinderen van Zo Kinderopvang. Elke dag kijken ze weer vol verwachting of de goedheiligman hun schoentjes al heeft gevuld met een klein presentje of iets lekkers. Net als ieder jaar zorgt Zo ook dit jaar voor leuke activiteiten rondom dit kinderfeest.

Wist u dat we bij Zo een gezond (biologisch en verantwoord) voedingsbeleid als prioriteit beschouwen? 'Met dit in het achterhoofd zorgen we dat het strooigoed gezond is en zonder onnodige toevoegingen van suiker.
Naast een gezonde en verse lunch is er deze tijd dus ook plaats voor gezond strooigoed.' aldus Suzanne Rijswijk van Zo Kinderopvang.

Pietengym
Bewegen vinden we net zo belangrijk als een goede voeding. En bewegen doen we deze weken volop met de kinderen tijdens Pietengym. De kinderen leggen een heel parcours af om uiteindelijk net als echte Pieten de pakjes in de schoorsteen te mikken. Zo werken we spelenderwijs aan de ontwikkeling van de kinderen. Ze leren balanceren en gooien, maar vooral hebben we veel lol tijdens Pietengym.

Muzieklessen
Baby's, dreumesen en peuters zijn dol op muziek. Naast Pietengym wordt er tijdens onze muzieklessen ook volop aandacht besteed aan Sinterklaas. We zingen uiteraard Sinterklaasliedjes, luisteren naar muziek, spelen met instrumenten, bewegen op muziek, en maken zelf muziek met verschillende materialen. De muzikale ontwikkeling wordt goed gestimuleerd. Bij Zo hebben we een eigen muziekleraar die muziekles geeft.

Nieuwsgierig?
Zo aan de Julianalaan biedt dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar. Wilt u een rondleiding? Dat kan! Loop gezellig eens bij ons binnen of neem contact op met vestigingsmanager Suzanne Rijswijk via 015 214 66 36 of julianalaan@zokinderopvang.nl. Ons adres is Zo aan de Julianalaan, Julianalaan 63 in Delft. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze pagina op www.zokinderopvang.nl/vestigingen/8-zo_aan_de_julianalaan. U bent altijd welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>