Het vernieuwde design van de Renault Captur met zij- en achteraanzicht.
Het vernieuwde design van de Renault Captur met zij- en achteraanzicht.

De nieuwe Renault Captur is eindelijk daar! "Wat zijn wij trots!"

autonieuws

DELFT - Eindelijk is het zo ver. De nieuwe Renault Captur staat vanaf vrijdag 29 november in de showroom bij Zeeuw & Zeeuw Renault.

De nieuweling is 'dikker dan zijn voorganger'. De nieuwe Captur heeft sportief gevormde flanken, een opvallende 'schouderpartij' en stoere wielkasten. Ed Mouton van Zeeuw & Zeeuw Renault legt uit: "De aluminium dakrails, de brede grille en de robuuste bumper geven hem het krachtige uiterlijk van een atletische SUV. Maar de Captur is tegelijkertijd elegant, met zijn vloeiende sensuele lijnen en kenmerkende C-shape LED-dagrijverlichting. Zo brengt deze vernieuwende SUV verschillende smaken bij elkaar."

100% nieuwe Captur
De nieuwe Captur is beter dan de concurrentie. Het interieur is flexibel, hightech en comfortabel. De bagageruimte is met 536 liter de grootste in zijn klasse. "En ook de Smart Cockpit is volledig vernieuwd. Die heeft een 9,3-inch touchscreen voor de bediening van het multimediasysteem en een digitaal instrumentenpaneel, een unieke zwevende middenconsole met E-shifter versnellingspook en diverse slimme opbergruimtes. Het exterieur is te personaliseren in negentig kleurcombinaties."

Introductiedagen
Zeeuw & Zeeuw geeft u graag als eerste een voorproefje van de nieuwe Renault Captur. "Daarom nodigen wij u uit om kennis te komen maken met de nieuwe robuuste en sportieve Renault, zodat u zelf kunt ontdekken hoe bijzonder deze nieuwe Renault is. Wij zijn enorm trots op de nieuwe auto en zijn ervan overtuigd dat die wederom een succes gaat worden. Daarom hebben wij er alvast tweehonderd van besteld. U als consument kunt dus snel rijden!"
Er staat op 29 en 30 november een hapje en een drankje voor u klaar in de Zeeuw & Zeeuw Renault showroom. "Meld u aan en ontvang een voucher voor een gratis kerstboom. De voucher kunt u bij uw bezoek op 29 of 30 november aan één van onze Renault showrooms ophalen. Wij kijken uit naar uw komst!"
Aanmelden kan via de website www.zeeuwenzeeuw.nl/renault/captur.

Zeeuw & Zeeuw Renault
www.zeeuwenzeeuw.nl/renault