<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De volledig-elektrische Renault ZOE, voorzien van een zeer sterke batterij en de gepatenteerde Caméléon-lader.
De volledig-elektrische Renault ZOE, voorzien van een zeer sterke batterij en de gepatenteerde Caméléon-lader.

Renault ZOE: soepel-elektrisch in drie uitvoeringen: Life Limited Iconic

DELFGAUW - De Renault ZOE heeft een dynamische en karaktervolle uitstraling. De uitstraling van de Renault ZOE is bovendien ontdeugend. Maar bovenal is de ZOE een soepel-elektrisch rijdende auto.

De Renault ZOE is een elektrische auto die nauwelijks geluid maakt. Kortom, allemaal kenmerken die niet slaan op het alom bekende beeld van elektrische auto's: een saai uiterlijk, een degelijke uitstraling en met een vormgeving die alleen bij oudere mensen past.

Hatchback
De Renault ZOE is een volledig elektrische hatchback, die geschikt is voor een breed publiek. De eerste doelgroep vormen natuurlijk de mensen die zich met het milieu bezighouden: 100 procent elektrisch rijden betekent onder meer géén CO2-uitstoot. "Bovendien is de auto geschikt voor diegenen die op de portemonnee letten. De aanschafprijs van 32.940 euro, en dat is met 22 kWh batterij, ligt niet zo laag. Maar de investering is snel terug verdiend", vertelt vestigingsleider Ed Mouton. "Te weten, als het aankomt op brandstofkosten - slechts 2 euro aan stroomkosten voor een volle tank, en onderhoudskosten, die een stuk lager zijn dan bij reguliere auto's. Bovendien zijn de overige verplichte kosten ook lager, bij de ZOE betaal je géén wegenbelasting, géén BPM en géén bijtelling."

Drie uitvoeringen
De Renault ZOE is bovenal een erg mooie auto. Dus niet alleen de consument die veel waarde hecht aan de statistieken van de elektrische hatchback zal de ZOE aanspreken. "Het is dus een goed idee om nu de overstap te maken naar een schone, zuinige en elektrische auto, en dan met name de Renault ZOE", aldus Mouton. "De prijzen beginnen bij 32.940 euro voor de Renault ZOE Life." Deze uitvoering is onder andere voorzien van een batterij met een 41 kWh capaciteit en 300 kilometer Renault RLink multimedia en een navigatiesysteem. Daarnaast is er elektronisch geregelde airconditioning, een cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, design-wielen met 15-inch velgen type 'Arobase'. Een andere uitvoering is de Renault ZOE Limited die een prijs van 35.140 euro heeft. Extra ten opzichte van de Life-uitvoering zijn de regen- en lichtsensor, de parkeersensoren achter met optische en sonische weergave, de Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten, een DAB+ radio met twee extra speakerbekleding stof Noir en natuurlijk de Intense lichtmetalen 16-inch wielen type Celsium. De volgende uitvoering van de Renault ZOE is de Iconic. Deze heeft een prijs van 35.940 euro. Ten opzichte van de Limited is deze uitgerust met Bose Premium audiosysteem, parkeersensoren achter met achteruitrijcamera, en kunstlederen bekleding TEP/stof type Noir.

Handsfree
Bijzonder bij alle uitvoeringen van de ZOE is het ontbreken van een tastbare sleutel, door middel van een handsfree kaart heb je zonder sleutel toegang tot de auto! Lekker makkelijk als je bijvoorbeeld veel boodschappen in je handen hebt. De Renault ZOE wordt voorzien van een zeer sterke batterij en de gepatenteerde Caméléon-lader. Afhankelijk van de versie, kan deze 2 tot 22 kW leveren aan de batterij. Met een volledig opgeladen batterij kun je ongeveer 300 kilometer rijden! Hierbij heb je de mogelijkheid de batterij op verschillende manieren op te laden. Bij de standaard manier is de auto binnen zeven tot vijftien uur, afhankelijk van de aansluiting, weer klaar voor een rit van de genoemde 400 kilometer. En als je de auto versneld oplaadt, bij openbare snellaadpunten, dan is de ZOE na een uur weer klaar voor 400 kilometer rijplezier. "Heb je haast, dan zou je er bovendien voor kunnen kiezen de auto ongeveer dertig minuten aan een snellaadpunt te hangen." Je zou Renault ZOE kopen of zakelijk of privé leasen.

Autohaag Zeeuw
www.autohaagzeeuw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>