<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De verkoopadviseurs Didier van Unen (links) en Mike Arends bij de Hyundai i10 met SmartTech Bonus.
De verkoopadviseurs Didier van Unen (links) en Mike Arends bij de Hyundai i10 met SmartTech Bonus.

De vernieuwde Ioniq, SmartTech Bonus en 50/50 Deal bij Preuninger

YPENBURG - Nieuw binnen bij Preuninger Hyundai, de vernieuwde Hyundai Ioniq. Aan het begin van het jaar werd bekend gemaakt, dat de huidige Ioniq een vernieuwd uiterlijk zou krijgen.

Het Zuid-Koreaanse automerk heeft inmiddels de prijzen bekend gemaakt van de verschillende uitvoeringen van de vernieuwde Hyundai Ioniq. Deze Hyundai komt namelijk weer beschikbaar als Hybrid, Plug-in Hybrid en Electric. Dus één model met drie verschillende aandrijflijnen.

De actieradius
Het is interessant om allereerst de Electric eens nader onder de loep te nemen. De batterijcapaciteit van de Ioniq Electric is vergroot van 28 naar 38,3 kWh. Hierdoor is vanzelfsprekend ook de actieradius flink omhoog gegaan. "Die actieradius is volgens de nieuwe WLTP-normen nu namelijk 294 kilometer. Dat betekent dat dit aantal kilometers volledig elektrisch afgelegd kan worden zonder tussentijds op te laden", zegt verkoopadviseur Didier van Unen. Ten dele elektrisch rijden doe je met de Hyundai Ioniq Hybrid en Plug-in Hybrid. Hiermee kun je volledig elektrisch het aantal van 66 kilometers afleggen.

Een hybride voertuig
Het begrip hybride verdient wel even nadere uitleg. Zo´n voertuig maakt gebruik van twee motoren, die samen zorgen voor de aandrijving van het voertuig. De verbrandingsmotor en de elektromotor. De eerste motor haalt zijn benzine of diesel uit de brandstoftank. De elektromotor haalt de energie, of te wel stroom, uit het accupakket dat in de auto is ingebouwd, die weer wordt bijgeladen voor innovatieve snufjes.

De prijzen
"De Zuid-Koreaanse autofabrikant heeft nu dus de prijzen bekend gemaakt van de verschillende, gefacelifte Ioniq-modellen", begint Van Unen. "Te beginnen bij de Ioniq Hybrid met 141 pk, waar een bedrag van 27.995 euro voor betaald moet worden." Dezelfde kracht, te weten 141 pk, heeft de Ioniq Plug-in Hybrid, maar deze moet 32.695 euro gaan kosten. En de volledig elektrische Ioniq Electric is er straks vanaf 36.995 euro.
Bij Preuninger Hyundai dus nu de vernieuwde Ioniq Hybrid en Plug-in Hybrid in de showroom. De volledig elektrische Ioniq Electric is nu beperkt leverbaar in 2019, mocht u dus nog elektrisch willen gaan rijden tegen 4 procent bijtelling, breng dan snel een bezoek aan de showroom. "Alle introducties van de Ioniq Electric zijn in elk geval ruim op tijd om nog onder de gunstige 4-procent bijtelling regeling te vallen. Aantrekkelijk voor de zakelijke rijder", zegt Van Unen. "Aan het begin van het nieuwe jaar, op 1 januari 2020, gaat de 8-procent bijtelling regeling in."

SmartTech Bonus en 50/50 Deal
Bij Preuninger Hyundai kun je altijd profiteren van scherpe inruilprijzen. Helemaal nu, met de SmartTech Bonus. Deze tijdelijke bonus kan wel oplopen tot 2.000 euro. "Dus heb je een auto in te ruilen, we doen je graag een scherp inruilaanbod", zegt Van Unen en zijn collega-verkoopadviseur Mike Arends vult aan: "Hyundai maakt geavanceerde modellen, vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Nu ook nog eens met een extra scherpe SmartTech Bonus. De bonus geldt voor alle modellen, te weten de i10, i20, i30, de Kona (met uitzondering van de Electric), Tucson en de Ioniq (idem). Boven op de SmartTech Bonus kan ook nog eens gebruik gemaakt worden van de 50/50 Deal. Hierbij betaal je 50 procent van de aankoopwaarde nu - en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99 procent rente. "Voor die eerste 50 procent kun je natuurlijk altijd de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken", aldus Arends.

Preuninger Hyundai
Laan van Waalhaven 365
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 65
www.preuninger.nl/vestiging/hyundai-den-haag


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>