Er stevig tegenaan voor Stichting Delftse Vakantie Activiteiten. (Foto: PR)
Er stevig tegenaan voor Stichting Delftse Vakantie Activiteiten. (Foto: PR)

Stevig doortrappen voor het goede doel

Algemeen

DELFT – Een podium, stevige muziek en strakke instructeurs en instructrices die je aanmoedigen. Terwijl je benen branden en je naar adem hapt, vraag je je af waarom je hier in vredesnaam aan begonnen bent....

Maar dan besef je weer dat je het voor een goed doel doet. En nee, dat is niet alleen je eigen conditie! Lions Club Delft heeft dit spinning-event namelijk bedacht om geld op te halen voor Stichting Delftse Vakantie Activiteiten (DVA). "daarmee willen wij een bijdrage leveren aan hun doelstelling: ieder kind verdient een zorgeloze vakantie", legt Jan Bovelander, zelf actief spinninginstructeur èn overtuigd Lion, "De vrijwilligers van DVA zetten zich in om kinderen die niet op vakantie kunnen in de zomervakantie toch een paar leuke dagen te bezorgen: het Kinderzomerfeest." Naast het zomerfeest organiseert DVA op gezette tijden andere, kleinere activiteiten. (Voor meer info zie de website van de organisatie: http://dvadelft.nl).

Op 8 september kun jij samen met de Lions dus iets doen voor dit mooie doel. Op de Delftse Markt, in de schaduw van de Nieuwe Kerk, zullen honderd spinningfietsen opgesteld staan. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je dan een uur lang spinnen onder de deskundige aanmoediging van de instructeurs van o.a. SportsArt. Deelname kost 10 euro per fiets per uur. Je fiets delen mag! Als je je in het zweet gaat werken, dan wil je dat natuurlijk met een optimale opbrengst doen. Laat je dus sponsoren! "We vragen alle deelnemers om minstens 10 sponsoren te zoeken die je voor elk uur spinnen met minimaal tien euro sponsoren", aldus Bovelander. Voor de deelnemers met de hoogste sponsoropbrengst zijn leuke prijzen te winnen.
Je kunt je aanmelden als deelnemer via https://lionsactiesdelft.nl. Daar vindt je ook meer informatie. Bij de start op 8 september meld je je bij de organisatietent van de Lions. Daar krijg je de nodige informatie en kunnen de nog te betalen fietshuur/sponsorgelden afgerekend worden.