De NV250, de nieuwe bedrijfswagen-topper van Nissan.
De NV250, de nieuwe bedrijfswagen-topper van Nissan.

Nissan presenteert NV250: compact veelzijdig

Algemeen

De Nissan NV250 is een nieuwe, compacte en veelzijdige bedrijfswagen, die standaard geleverd wordt met Nissan Intelligent Mobility technologie en een garantietermijn van vijf jaar of 160.000 kilometer, dat uniek is in de bedrijfswagenmarkt.

Nissan levert de nieuwe NV250 met keuze uit drie motorvarianten, verschillende interieurindelingen, twee lengtevarianten en een uitgebreide reeks ombouwvarianten.
De NV250 is leverbaar als gesloten bestelwagen en personenauto (Combi). Het model is vanaf september te koop in heel Europa.

Bijzondere kenmerken
De Nissan NV250 heeft een aantal bijzondere kenmerken, waarmee de bedrijfswagens zich onderscheidt:
Een laadvermogen tot 800 kilogram. Voldoend aan de emissienorm Euro 6d-Temp. Een laag brandstofverbruik en dus gunstige kosten. Meer gebruiksmogelijkheden dankzij een uitgebreid aantal ombouwmogelijkheden, zoals betimmering in de laadruimte, toegang voor rolstoelgebruikers of ingebouwde koelunits.
Onderscheidend zijn verder de eerder genoemde Nissan Intelligent Mobility technologie, zoals Hill Start Assist en Extended Grip.
Verder is zeer kenmerkend de standaard unieke garantietermijn van vijf jaar of 160.000 kilometer.

Vrijetijdsgebruik
Nissan heeft zelf over de introductie van het nieuwe model bekendgemaakt: "De nieuwe Nissan NV250 is de ideale compacte bestelwagen voor ondernemingen met grote ambities. Dankzij de ruime keuze aan varianten kunnen onze klanten altijd de uitvoering kiezen die bij hen past. De NV250 maakt het bedrijven mogelijk om flexibeler te leveren èn biedt ook meer mogelijkheden voor vrijetijdsgebruik."

Lengtevarianten
De bestelwagen is beschikbaar in twee lengtevarianten (L1 en L2). Tevens is de laadruimte flexibel in te delen, dankzij het verplaatsbare tussenschot. De personenwagenuitvoering Combi is alleen beschikbaar in de lengtevariant L1 en biedt plaats aan vijf personen inclusief bagageruimte.
De Nissan NV250 wordt aangedreven door een efficiënte 1,5-liter dieselmotor, die ontwikkeld is met alle expertise binnen de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Daarbij is er keuze uit drie vermogensvarianten met 59, 70 en 85 kW.

Positionering
De nieuwe NV250 komt in het modellengamma naast de e-NV200, de vooruitstrevende emissievrije bestelwagen waarvan in Europa al meer dan 20.000 stuks verkocht zijn sinds de introductie in 2014. De elektrisch aangedreven besteller is nu bovendien opgewaardeerd met een 40 kWh batterij, waarmee de actieradius van de e-NV200 toeneemt tot 200 kilometer (WLTP).

Aanbod bedrijfswagens
Het volledige aanbod Nissan bedrijfswagens loopt van de NV200, de NV300 en NV400 via de NT Cabstar naar de Navara. De nieuwe NV250 nestelt zich naast de elektrische variant van de NV200. Een speciaal model bedrijfswagen is de Evalia en er is ook een Evalia-uitvoering van de elektrische variant van de NV200. Kom eens langs in de showroom en laat je informeren!

Zeeuw en Zeeuw
www.zeeuwenzeeuw.nl