Tijn Noordenbos ontvangt elke zondag een bijzondere Delftenaar aan zijn Tafel van Delft
Tijn Noordenbos ontvangt elke zondag een bijzondere Delftenaar aan zijn Tafel van Delft

Schuif aan bij de Tafel van Delft!

Algemeen

DELFT - Levenskunstenaar Tijn Noordenbos trapt zondag 1 september een nieuw initiatief af: de Tafel van Delft. Elke zondag gaat hij een half uur lang in gesprek met een bijzondere Delftenaar. Te volgen op Facebook.

Hij heeft naar eigen zeggen 'al twee maanden vol staan', dus minimaal acht afleveringen zitten in de koker.
"Delft is een prachtige stad, met prachtige inwoners. Op elk gebied zijn unieke mensen te vinden. Mensen met een mooi idee, een mooi verhaal, mensen die mooie dingen doen. Maar kennen we die mensen wel? Soms lees je vluchtig over ze in de krant. Of toevallig via via, op een feestje of op een terras, of bij de bakker. Je zou wel meer willen weten: wie, wat en waarom. En wie is de mens achter het verhaal? Met de Tafel van Delft ga ik op zoek naar interessante bewoners van de stad en ik ga met ze in gesprek. Elke zondag in de vroege ochtend, een half uur, via een live vlog. Dat kan dus met iedereen zijn. Iemand die in de techniek zit, een wetenschapper, iemand die actief is in de sociale sector, een ondernemer, een kunstenaar, of gewoon een heel plezierig mens. Kortom: iedereen kan het zijn, want eigenlijk zijn we allemaal bijzonder."

Namen
"Enkele namen die ik al gestrikt heb? We trappen af met burgemeester Marja van Bijsterveldt, maar ook andere gekende Delftenaren nemen plaats aan tafel, zoals Trude Gerritsma van De Omslag, muzikant Guus Westdorp, Toon de 'paardenman', Coen de Jong van 38CC en Nan Deardorff-McClain van de Keramieken Kaart. Zondag 1 september nemen we het om 10.00 uur op en dan gaan we om 11.00 uur 'semi-live' op Facebook. Publiek mag ook komen bij deze live vlog. Locatie: Uit de Kunst aan de Oude Delft 140. Denk je iemand te weten die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen of ben je zelf een geschikte kandidaat? Laat mij dat dan per mail weten: tijn.delft@hetnet.nl Tot zondag!"