De members van DPB kregen een historische rondleiding door het gebouw van Museum Huis Lambert van Meerten. (Foto: PR)
De members van DPB kregen een historische rondleiding door het gebouw van Museum Huis Lambert van Meerten. (Foto: PR)

Wederom een succesvolle Memberbijeenkomst van Delft Business Plaza

Algemeen

DELFT - Op dinsdag 27 augustus heeft er een succesvolle Memberbijeenkomst van Delft Business Plaza plaatsgevonden.

Deze keer waren de Members uitgenodigd door Edwin Lansbergen van slimme software.online. Edwin houdt kantoor in het gebouw waar het Museum Huis Lambert van Meerten tot voor kort gehuisvest was en wellicht weer terugkeert. Als goede gastheer gaf Edwin de Members een rondleiding door het gebouw en vertelde daar mooie historische verhalen bij. Na de rondleiding gaf hij uitleg over wat zijn bedrijf nu eigenlijk doet. Voor wie dat ook wil weten: Meer informatie is over slimme software .online is te vinden op https://slimmesoftware.online.

Zakendoen met uw buren
Delft Business Plaza is voor ondernemers uit Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden. Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle lokale Business Plaza's in Nederland. De missie van Business Plaza Nederland is "Zakendoen met uw Buren". Zorgen dat opdrachten binnen de lokale economie blijven door zaken te doen met ondernemingen in de buurt. De eigen regio biedt alles wat maar gewenst is.

Keuze
Delft Business Plaza is toegankelijker dan andere platforms vanwege de keuze voor verschillende pakketten. Het goedkoopste pakket is namelijk maar €50,00 per jaar (brons). Je kunt dan als Member onbeperkt evenementen en aanbiedingen op de website van Delft Business Plaza plaatsen, maar ook aan allerlei evenementen deelnemen.

Voor verdere informatie omtrent Delft Business Plaza kunt u kijken op www.delftbusinessplaza.nl. Daar staat ook hoe u met hen in contact kunt komen. Zij staan u graag te woord.