Het team Van Daal Makelaardij.
Het team Van Daal Makelaardij.

Vliegensvlug je huis verkopen !

Algemeen


DELFT – Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in Delft en omstreken.

Het makelaarskantoor van NVM Makelaar Jan-Paul van Daal is niet alleen in Delft, maar ook in de regio actief. Het algemene beeld van de woningmarkt in ons werkgebied is nog steeds positief. De prijzen lijken iets minder hard te stijgen en we zien dat er in het eerste half jaar meer transacties zijn geweest én dat het aanbod is toegenomen. Kortom: er wordt meer verkocht, er worden méér woningen te koop gezet en de prijzen van bestaande woningen stijgen nog licht. "Dit is dus een goed moment om te verkopen", aldus Jan-Paul van Daal. "

Doe de Verkooptest!
Wat is de Verkooptest op de website? Eén van de verkoopmakelaars van het kantoor analyseert aan de hand van alle gegevens uw verkoopkansen. "U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs", legt Van Daal uit. "Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt, het beste moment om uw huis te koop te zetten en geven u inzicht in gerealiseerde prijzen in uw straat en wijk."

Must have tips
"Wij adviseerden deze zomer veel toekomstige verkopers die in de loop van dit jaar hun huis nog te koop willen gaan zetten. Wij geven tips hoe hun huis optimaal gefotografeerd kan worden en maken een to-do-list. Daarmee wordt het huis 'verkoopklaar' gemaakt. Als het huis gereed is, fotograferen we het van binnen en buiten, zodat wij over prachtige foto's beschikken met groene en zonnige tuinen en volop licht. Door nu al de gehele woningpresentatie gereed te maken kan het huis op ieder gewenst moment verderop in het jaar direct online worden gezet."

Makelaars-specialisme
Van Daal Makelaardij is één van de grootste en bekendste kantoren in de regio en heeft dagelijks een team van makelaars voor u klaar staan. Iedere makelaar heeft zijn specialisme binnen het team. "Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en nu ook bedrijfsmatig onroerend goed zijn specialismen waarmee wij u van dienst kunnen zijn."
Van maandag tot en met zaterdag kunt u terecht bij het kantoor van Van Daal Makelaardij aan de Voldersgracht 33. Bijvoorbeeld om een Aankoopmakelaar in de arm te nemen om samen een woning te bezichtigen. "We hebben een scherp aankooptarief en werken op basis van no cure no pay", benadrukt Jan-Paul van Daal enthousiast.

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl