<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Jelle, Gijs en Janneke bekijken de inhoud van het koffertje
Jelle, Gijs en Janneke bekijken de inhoud van het koffertje (Foto: )

Jelle krijgt dinosaurussen cadeau!

DELFT - Wellicht weet u het zich nog te herinneren. De jeugdige dinosaurusfan Jelle van Gent (5) was enkele weken geleden, samen met zijn broertje Gijs en moeder Janneke op bezoek bij de redactie van Delft op Zondag aan de Energieweg 3.

Jelle wilde weten 'wie deze mooie krant maakt'. Of hij een keer in de krant mocht, want hij wist heel veel over zijn favoriete dier, de dinosaurus, te vertellen. Dit spontane bezoek kreeg een nog spontaner vervolg! Lezeres Annick de Bruin smolt van het verhaaltje over Jelle en liet de redactie weten dat zij nog wel een paar dino's had liggen. Dino's die Jelle gratis bij haar op mocht komen halen. Fantastisch toch?

Overhandiging
Enfin, zo gezegd, zo gedaan. De overhandiging van de dino's vond deze week plaats. Jelle, met wederom zijn broertje Gijs en moeder Janneke in zijn kielzog, kwam niet met lege handen over de vloer bij Annick.
"Het was heel leuk. Jelle had een prachtige tekening voor mij gemaakt, van allerlei dieren. Logisch, want daar kan hij honderduit over vertellen."
Het bleef niet bij 'een paar dinosaurussen', want Annick gaf haar jonge bezoeker een hele koffer met verschillende dieren. Deze werd niet alleen in dank aanvaard, nee, Jelle en zijn broertje gingen meteen spelen met het cadeau.
Annick: "Een optocht van dieren op mijn eettafel. Ja, Jelle is iemand die meteen de dino's bij de horens vat. Die kijkt de gegeven dieren heel even in de bek en trekt dan gelijk van leer, hahaha!"
Na bedankjes over en weer zat het bezoek erop. Annick hoopt dat Delft op Zondag nog meer jonge kinderen de gelegenheid biedt om over hun hobby's of interesses uit te wijden. "Wat kinderen bezig houdt, vind ik fascinerend en leuk om te lezen." Dus: kids met een leuke hobby of verzameling? Mail naar redactie@delftopzondag.nl

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>