Welk damestrio nam afscheid in Familiepark Drievliet?
Welk damestrio nam afscheid in Familiepark Drievliet?

Win kaarten voor Familiepark Drievliet!

Algemeen

DEN HAAG - Familiepark Drievliet heeft onlangs het nieuwe Spray Park in gebruik genomen.

Het is een interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen geplaatst op een waterdoorlatende vloer. Zo zijn er voor de allerkleinsten onder andere een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano te vinden. De grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met de tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. Het duizend vierkante meter grote Spray Park is zeker op zonnige dagen een welkome toevoeging op het attractie aanbod van Familiepark Drievliet. Door de grote variatie aan waterspeelelementen kan hier ook van worden genoten als de weersomstandigheden minder zijn.

Speciale effecten
In het filmtheater 'CineMagic 5D' presenteert Drievliet dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock. Voel het gespetter van de zee, het schommelen van het piratenschip in de wind, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb aan boord van zijn ruige schip op zoek naar de legendarische schat van Skull Rock in de bruisende oceaan. Zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur. Onderga de sensatie van de dynamische stoel die synchroon beweegt met het haarscherpe digitale beeld op het scherm. Ervaar het prachtige geluid en de vele speciale effecten.

Prijsvraag
Familiepark Drievliet is een dagje uit voor het hele gezin! Daarom geven Delft op Zondag en Het Kasteeltje 2 x 4 kaarten weg om dit unieke uitje te beleven!!

Een bekende meidengroep gaf in 2016 een afscheidsconcert in Drievliet. Deze meiden werden door Charles van Harling (zie foto) geïnterviewd.Vraag: Welke meidengroep 'om te zoenen' bedoelen we? Mail je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl