Rob Struik toont het Autotaalglas badlaken, als cadeau bij een complete ruitvervanging bij de auto.
Rob Struik toont het Autotaalglas badlaken, als cadeau bij een complete ruitvervanging bij de auto.

De Nummer 1 Ruithersteller heet, alweer, Autotaalglas Rijswijk

Algemeen

RIJSWIJK/DELFT - Betrouwbaarder dan Autotaalglas als het gaat om ruitreparatie zal een ander bedrijf niet snel blijken. Dit ondervinden vele klanten keer op keer, maar is nu ook voor het tweede jaar op rij onderschreven door de ANWB.

Volgens de ANWB is Autotaalglas de Nummer 1 Ruithersteller van het land. Het bedrijf heeft volgens de bond diverse andere gerenommeerde ruitherstellers achter zich gelaten. "Het advies van de ANWB is dan ook om voor ons bedrijf te kiezen als je schade hebt aan de voorruit van je auto", zegt Rob Struik van de vestiging in Rijswijk.
Natuurlijk is Autotaalglas Rijswijk heel vereerd met deze beoordeling. Daarom heeft het bedrijf in samenwerking met de ANWB een leuke actie. Breng voordat je op vakantie gaat je auto langs. In de werkplaats wordt een gratis ruitcontrole uitgevoerd. Zo ben je verzekerd van een veilige autovakantie. Want je weet, het kleinste sterretje in de (voor)ruit kan al snel uitgroeien tot een grote scheur…
"Niet alleen wordt de gratis controle uitgevoerd, ook ontvang je als ANWB-lid een kortingscheque van 50 procent om de kentekenplaten goed vast te zetten", gaat Rob Struik verder. "Kentekenplaten worden nogal eens gestolen, vooral tijdens een buitenlandse vakantie, in toeristische gebieden. Laat ons de kentekenplaten daarom voordat je op vakantie gaat extra goed vast zetten!"
Zit je echt met de brokken, of te wel een (voor)ruit met een fikse schade die niet meer te repareren is? Dan is Autotaalglas Rijswijk natuurlijk hèt adres voor een ruitvervanging. Onderschreven door de ANWB, voor het tweede jaar op rij. "Moeten we tot zo'n grotere ingreep overgaan, dan ontvangt de klant van ons een gratis badlaken, met een zonnige opdruk en het logo van ons bedrijf", aldus Struik. "Ook het badlaken is exclusief voor ANWB-leden."
Bij Autotaalglas Rijswijk is het hoogseizoen. De zomer is echt de drukste tijd van het jaar. Schijnt de zon op een sterretje, dan scheurt die extra snel uit. "Wees er dus snel bij, want het is gebeurd voordat je er erg in hebt", zegt hij.

Last minute
Bij Autotaalglas Rijswijk is de agenda nooit vol genoeg ingepland, er is altijd wel plaats voor een extra auto. En ook het laatste-moment-werk is aan Autotaalglas Rijswijk wel toevertrouwd. "Speciaal om die reden hebben we extra veel op voorraad, niet alleen voorruiten, maar ook zijruiten en alle andere denkbare autoruiten", zegt Struik. Goed ruitwerk in de auto is voor de veiligheid van het grootste belang. En dat weten ze bij Autotaalglas Rijswijk als geen ander. Niet alleen de vakantietijd zet dit bedrijf langs de A13, goed herkenbaar bij de SHELL en KFC, dus aan tot veel en hard werken!

Vervangend vervoer
Moet de schade aan je voor- of andere ruit gerepareerd worden, en moet je echt mobiel zijn? Dan is er geen nood. Met het inschakelen van Autotaalglas Rijswijk is er altijd gratis vervangend vervoer beschikbaar. De leen-Mini bijvoorbeeld, maar voor mensen die in de buurt werken is er ook een leenfiets beschikbaar. "En onze service gaat zo ver, dat we zelfs ruiten kunnen vervangen op locatie. Als de auto bij de mensen voor de deur staat, maar ook als ze langs de snelweg staan. We komen langs rijden met onze bedrijfsbus die volledig is ingericht, zodat iedereen gewoon met z´n werk door kan gaan."
De service van Autotaalglas Rijswijk is 24-uur per dag bereikbaar, dus niet alleen overdag, maar ook 's nachts komt de monteur langs. "Maar wees vooral altijd alert op sterretjes of maar de kleinste scheurtjes in de autoruit", zegt hij. "Voor je het weet heb je een veel grotere schade en dan ben je letterlijk en figuurlijk verder van huis."

Autotaalglas Rijswijk
Patrijsweg 72
2289 EX Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl