<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Kapsalon Vera is de enige 5-sterren kapsalon voor het knippen van curlsys volgens de methode van Brian McLean.(Foto: Koos Bommelé)
Kapsalon Vera is de enige 5-sterren kapsalon voor het knippen van curlsys volgens de methode van Brian McLean.(Foto: Koos Bommelé) (Foto: )

Knippen, krullen en kleuren bij Kapsalon Vera

DELFT - Vera Veldman is eigenaresse van Kapsalon Vera, waar naast haarzelf nog drie andere (volleerde) kapsters werken.

De salon ligt haast verscholen in de Mina Krusemanstraat 40. Geen A-locatie, zou je denken, maar daar denkt Vera dus héél anders over: "Deze plek is juist goed bereikbaar. Er is genoeg plaats om te parkeren en dat is ook nog eens gratis. Door te kiezen voor deze plek kan ik ook de prijzen voor onze diensten scherp houden." En sowieso weten de mensen Vera tòch wel te vinden, want zij is in Europa de enige met een vijf sterrendiploma voor het knippen van curlsys volgens de methode van Brian McLean. Uiteraard is Kapsalon Vera daarnaast een allround salon voor alle haarbehandelingen. Voor mannen, vrouwen en kinderen. "Daarnaast hebben we ook pedicure, een nagelstyliste en een schoonheidsspecialiste in huis."

Kleuren en haarwerk
Naast de curlsys is haarkleuring een andere specialiteit van Vera. "Het geheim zit in de juiste middelen", verklapt zij. "Wij gebruiken producten die je niet zomaar bij de drogist of zelfs de groothandel kunt krijgen." Ook het aanbrengen van extensions en haarverlenging behoort bij Vera en haar team tot de mogelijkheden. In het verlengde daarvan is Vera nu bezig met de opleiding om haarwerken te mogen aanmeten "Bijvoorbeeld bij mensen die door ziekte of medicijngebruik geen of dun haar hebben." 

Met haar collega's Caressa, Kelly en Beau staat Vera graag voor u klaar. "We vinden het belangrijk de tijd voor u te nemen. Uw wensen staan voor ons voorop!" Meer informatie vindt u op www.kapsalonvera.nu. Daar kunt u ook meteen een afspraak inplannen. "En hou de krant maar in de gaten", adviseert Vera tot slot. "Want er zijn de komende tijd nog een aantal leuke dingen in aantocht!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>