<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De nieuwe Twingo naast de ‘oer’-Twingo, waar het succes mee begonnen is.
De nieuwe Twingo naast de ‘oer’-Twingo, waar het succes mee begonnen is.

De nieuwe Renault Twingo, nu te bewonderen

DELFGAUW - De Renault Twingo heeft een nieuw uiterlijk. "Maar dat niet alleen, hij biedt meer fun en is verfijnder dan ooit."

De nieuwe Renault Twingo is geavanceerder dan ooit. Het in- en exterieur is naar eigen smaak te personaliseren en Renault Easy Connect biedt keuze uit verschillende multimedia-systemen, waaronder het nieuwe multimedia-systeem Renault Easy Link. Voor de consument is er keuze uit twee benzinemotoren, voorzien van de nieuwste technologieën en die voldoen aan de strenge Euro-6d-emissienorm.

Nieuw design
De nieuwe Renault Twingo valt op door een nieuw ontworpen bumper, nieuwe koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting en een groter frontoppervlak in carrosseriekleur. "Ook wordt de visuele breedte versterkt door de horizontale lijnen van de onderste grille en de sleuven op de hoeken van de voorbumper. De topversie wordt gekenmerkt door verchroomde details in de voorgrille", zegt Ed Mouton van Autohaag Zeeuw.

Lampunits
De moderne en chique uitstraling van de nieuwe Twingo wordt voor een deel bepaald door de nieuw ontworpen koplampunits met geïntegreerde C-vormige LED-dagrijverlichting, die aansluit op die van de andere modellen van Renault. "Ook fungeert de LED-dagrijverlichting als knipperlicht, eveneens uniek in zijn klasse", legt hij uit.
Het design van de achterbumper is eveneens vernieuwd en voorzien van sierstrips. De C-vorm komt ook terug in de achterlichten. De achterklep is in de nieuwste versie eenvoudiger en in één soepele beweging te ontgrendelen en te openen.

Aero-prestaties
Het vernieuwde frontdesign van de Twingo draagt bij aan de aerodynamische prestaties. Ook de 10 millimeter verlaagde rijhoogte en het ontwerp van de achterzijde zorgt voor een lage luchtweerstand. De luchtinlaat op het linker achterpaneel is nu standaard op alle versies, en zorgt voor een betere motorkoeling.

Drie benzineversies
De nieuwe Renault Twingo komt op de markt met keuze uit drie benzineversies. Het betreft de SCe75, TCe95 en TCe95 EDC. Allemaal met een technisch hoogstaande driecilinder motor die voldoet aan de strenge Euro 6d-emissienorm.
De nieuw ontwikkelde SCe75 met handgeschakelde vijfversnellingsbak is krachtiger dan zijn voorganger. Een soepel rijgedrag dankzij het koppel van 92 Nm. De motor heeft een gunstig brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot.
De tweede optie is de TCe95 driecilinder benzinemotor met turbotechniek, met een adequate reactie en een krachtige acceleratie dankzij 135 Nm trekkracht. Naar wens te combineren met een handbediende vijfversnellingsbak of een zestraps EDC-automaat met dubbele koppeling, waarmee de Twingo uniek is in zijn klasse.

Tweede Pinksterdag
"Kom hem ook eens bekijken in onze showroom", zegt Mouton. "Wij zijn op maandag Tweede Pinksterdag ook gewoon geopend! Kom langs voor een proefrit!"

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>