<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Bij DOK kun je ook Engelse boeken lenen. (Foto: PR)
Bij DOK kun je ook Engelse boeken lenen. (Foto: PR) (Foto: )

Boekentips van Saskia

Bij DOK kun je de mooiste, leukste, grappigste en spannendste boeken lenen voor alle leeftijden. Dit wordt gelukkig volop gedaan!

Je kunt niet alleen Nederlandse boeken lenen, maar er zijn ook erg leuke Engelse jeugdboeken. Hoe leuk is het om je peuter/kleuter al kennis te laten maken met de Engelse taal? Een taal die ontzettend belangrijk is op de basisschool, middelbare school en je verdere loopbaan. Jonge kinderen zijn heel goed in het leren van een tweede taal, veel beter dan volwassenen. Dus neem eens een kijkje in onze mooie collectie Engelse jeugdboeken!

Een paar leuke boekentips voor de allerkleinsten:

100 first words:
Een mooi boek met echte foto's en de bijbehorende Engelse woorden. De woorden staan op thema waardoor je hier leuk over kan praten.

Wow, said the owl. A book about colours:
Een erg leuk prentenboek over een uil die nieuwsgierig is naar de kleuren van de dag. Hij kent alleen de donkerte van de nacht en besluit om een keer wakker te blijven als de zon opkomt. Hij ziet de mooie kleuren van de zonsopgang, de bomen, de bloemen, de vlinders. De uil kan zijn ogen niet geloven, dus bij iedere kleur die hij ziet reageert hij met wow! Een leuke manier om kinderen in aanraking te laten komen met wat Engelse woorden en kleuren.

Natuurlijk hebben we ook een mooie en leuke collectie A, B en C-boeken voor kinderen op de basisschool en middelbare school, waaronder ook bekende titels zoals 'Diary of a wimpy kid' (Leven van een loser), 'Tom Gates' (Tom Groot) en 'Dummie the mummy'.

We helpen je graag bij DOK Voorhof om een leuk boek, Nederlands òf Engels, uit te zoeken!

Esdor van Elten

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>