Logo delftopzondag.nl
"Beleving en ervaring van het kind staan centraal"
"Beleving en ervaring van het kind staan centraal" (Foto: )

Kinderdagverblijf Klavertje Vier feestelijk geopend

DELFT - Op 23 mei is Klavertje Vier, een nieuw kinderdagverblijf in de wijk Buitenhof feestelijk geopend. Klavertje Vier is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf met twee groepen: een babygroep voor zes en een peutergroep voor dertien kinderen.

Tijdens de opening konden ouders, kinderen en vele belangstellenden genieten van de gezonde hapjes en drankjes die de medewerkers gemaakt hadden. Kinderen konden dansen en zingen op het zonovergoten schoolplein waaraan het kinderdagverblijf gelegen is, een mokje beschilderen of luisteren naar een verhaal verteld door een DOK medewerker, terwijl ouders een rondleiding kregen op de locatie. Kim van der Schoor, bestuurder van Stichting Kinderspeelzaal, benadrukte bij de officiële opening hoe belangrijk deze nieuwe locatie voor de organisatie is: "Deze nieuwe locatie laat zien waar wij als organisatie voor staan: wij willen dat de beleving en ervaring van het kind op elke locatie centraal staat. Dat is ook op ons eerste dagverblijf gelukt en daar mogen we samen heel erg trots op zijn!"

Kinderdagverblijf Klavertje Vier is een kleinschalige locatie met een warme sfeer, veel licht en ruimte, zowel binnen als buiten. De vaste medewerkers op de groepen zorgen voor rust en regelmaat, enorm belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Het kinderdagverblijf werkt nauw samen met peuteropvang en BSO Het Klavertje en de Titus Brandsmaschool. Samen vormen zij het eerst kindcentrum van de wijk Buitenhof. Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie? Kom dan langs voor een rondleiding of kijk op www.kinderspeelzaal.nl voor meer informatie.

Meer berichten