Logo delftopzondag.nl
In 2017 was Steve Hackett ook op bezoek bij Velvet Music. De rijen binnen en buiten spraken boekdelen.
In 2017 was Steve Hackett ook op bezoek bij Velvet Music. De rijen binnen en buiten spraken boekdelen.

Signeersessie Steve Hackett bij Velvet Delft!

DELFT - Met gepaste trots kunnen wij aan kondigen dat niemand minder dan prog-legende Steve Hackett op vrijdag 24 mei wederom langs onze winkel komt voor een zeer exclusieve signeersessie in het teken van zijn nieuwe album At The Edge of Light'. 


Steve Hackett behoeft eigenlijk geen introductie. De oud-gitarist van Genesis is al even zo lang solo aan het werk en is ook daarmee zeer succesvol. Zijn nieuwe album 'At The Edge of Light' is lovend ontvangen en niet voor niets verkoopt hij direct poppodium de Boerderij in Zoetermeer op drie achtereenvolgende avonden uit met zijn nieuwe tour, die in het teken staat van 'Selling England By The Pound' en 'Spectral Mornings'. Gelukkig voor ons heeft hij op de dag van het laatste optreden 's middags nog een gaatje vrij om fans te spreken en zijn album te signeren in onze winkel!
Dat dit een unieke gelegenheid is om zo'n grootheid in zo'n kleine setting te zien, bleek wel aan de opkomst bij de signeersessie van 'Night Siren', twee jaar geleden. Zo veel tijd als toen heeft hij nu helaas niet, dus ons advies is: Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen!


SIGNEERSESSIE STEVE HACKETT
VRIJDAG 24 MEI, 12.00 uur
ADRES: Velvet Music Delft, Voldersgracht 3, 2611 ET Delft
015 2133020
delft@velvetmusic.nl

Meer berichten