René Dijkgraaf met de zaagmachine aan het werk.
René Dijkgraaf met de zaagmachine aan het werk.

Met visie gelegd door Dijkgraaf Parketvision…

Algemeen

DELFT - In de showroom van Dijkgraaf Parketvision in Delfgauw zie je wat er allemaal mogelijk is op het gebied van parket, laminaat, pvc en lamelparket.

Ook voor houten vloerdelen, een visgraat vloer en een Duo plank concept floor kun je hier terecht. Met 25 jaar ervaring en uitgebreide vakkennis is Dijkgraaf Parketvision de vloerenspecialist van de Randstad. De klant wordt begeleid van de aanschaf tot het leggen van de vloer. De compagnons René Dijkgraaf en John Leijte werken al tien jaar samen. Sinds anderhalf jaar zijn ze als één bedrijf verder gegaan en een klein jaar geleden openden ze de showroom in de Verlengde Spiegelstraat 23 in Delfgauw. Dijkgraaf Parketvision is CBW-erkend en Bona-gecertificeerd. Hierdoor ben je verzekerd van een extra goede garantie van tenminste drie jaar, een nette aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtenafhandeling.
De winkel en showroom van Dijkgraaf Parketvision is open op vrijdag van 10 uur tot 17 uur en op zaterdag van 10 uur tot 16 uur. Kijk ook op www.dijkgraafparketvision.nl.