Afbeelding

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag

Algemeen

DELFT - BeauMel Schoonheidsinstituut, Hugo de Grootstraat 35, heeft als enige in Delft de Anbos Specialisatie Permanente Make Up van het Kwaliteitscentrum.

Bovendien heeft BeauMel hiervoor een vergunning van de GGD. U kunt contact opnemen voor een gratis vrijblijvende afspraak om al uw vragen te stellen en voorbeelden te zien. Permanente Make Up van de eyeliners, wenkbrauwen of lippen is vooral geschikt voor mensen die:

-te smalle wenkbrauwen, geen mooie vorm of gaten in de wenkbrauw hebben;
-het zelf niet goed meer kunnen zien bij het opmaken;
-smalle en/of bleke lippen hebben;
-veel sporten, transpireren of zwemmen;
-contactlenzen dragen;
-snel tranende ogen hebben;
-weinig wimpers hebben;
-een wenkbrauwlift willen creëren.


Acryl Love is het nieuwe, innovatieve systeem van de professionele nagelmodellage van Alessandro. Deze gel combineert de beste eigenschappen van gel en acryl in één product (sterker dan gel en flexibeler dan acryl). Het is compleet geurloos. Acryl Love heeft een ultralicht draaggevoel en biedt ideale hechteigenschappen voor elk nageltype. Nu van 65 voor 47 euro voor een nieuwe set. Nieuw in het assortiment: maniQURE Sun, de perfecte handverzorging en bescherming voor de zon factor 30. Deze zonbescherming beschermt niet alleen tegen zonnebrand, maar vertraagt ook de veroudering van de huid en beschermt tegen pigmentvlekjes op de hand.

Dutch Beauty Award 2019
De Decaar Natural Exfoliation Scrub heeft een award gekregen en om dit met jullie te vieren geeft BeauMel korting. Van 29 naar 22 euro! BeauMel, (015) 212 12 15, www.beaumel.nl.

Afbeelding