Afbeelding

Foto-Wandeltocht door Delft bij Fotoclub FC'59

Algemeen

DELFT - Doe mee met de Foto-Wandeltocht op zondag 19 mei van Fotoclub FC'59 in Delft en maak kans op deelname aan de Foto-expositie in Fotogalerie HuisKinesis in de Voorstraat 86 in Delft.

Ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de Fotoclub wordt deze wandeltocht gehouden en kan deze dag gelopen worden vanaf 10.00 tot 16.30 uur vanaf dit adres.
De uitgezette wandelroute loopt langs vele mooie fotogenieke en historische plekken in het centrum van Delft. Tijdens de wandeltocht moet een aantal vragen beantwoord worden en een aantal foto-opdrachten worden uitgevoerd. Diverse te fotograferen onderwerpen komen voorbij, zoals straatfotografie, reflecties in de grachten en foto's gemaakt vanuit diverse standpunten. Zeker voor u een uitgesproken moment om met uw fototoestel door dit unieke stukje Delft te lopen. Uit alle inzendingen zullen zeventig beelden worden geselecteerd door een deskundige jury, en die komen hier in het najaar te hangen. De kosten voor deelname zijn 5 euro per fotograaf inclusief koffie of thee. Aanmelden voor 17 mei kan naar het email-adres fc59delft+Fotorally@gmail.com. Ook kan men zich op de dag zelf nog aanmelden.
De complete informatie, over het inleveren van de foto's, aanmelden en zo voorts kunt u vinden op de website van Fotoclub FC'59 Delft. Surf daarvoor naar www.fc59delft.nl.