<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De medewerkers staan op Tweede Paasdag ook weer paraat, met vlnr Peter Overmeire, Ben van Holsteijn, Frans Meeuwisse en Roy Schaaij.
De medewerkers staan op Tweede Paasdag ook weer paraat, met vlnr Peter Overmeire, Ben van Holsteijn, Frans Meeuwisse en Roy Schaaij.

Veel voordeel en gratis Weber BBQ op Tweede Paasdag bij Motorhuis Delft

DELFGAUW - Motorhuis Delft heeft geweldige Paasdagen voor je in petto. Die begonnen al op Goede Vrijdag en lopen door tot en met Tweede Paasdag.

Tijdens de Paasdagen kun je voordelig slagen. En vooral de Tweede Paasdag, op maandag 22 april is het natuurlijk extra aantrekkelijk om naar Motorhuis Delft te komen. Die extra vrije dag is ook de Paasshow nog een dag extra geopend. "Wij bieden meer voordeel dan ooit op onze gehele voorraad occasions en op de voorraad nieuwe auto´s", zegt vestigingsmanager Frans Meeuwisse. "Dat houdt in extra scherpe prijzen, een aantrekkelijke financiering èn een hoge inruilwaarde voor de huidige auto."

Weber barbecue cadeau
En dan is er nog die heel mooie, originele Weber barbecue, die je cadeau krijgt bij de aanschaf van een auto. Of die nu nieuw of gebruikt is. Met dat lekkere weer dat inmiddels is aangebroken, kan de Weber barbecue garant staan voor heel wat gezellige uurtjes samenzijn. Zie je dat lekkere vlees al geroosterd worden op je nieuwe bezit? Een lekker sausje erbij en dan smaakt dat BBQ-vlees nog net iets lekkerder. "De Paasshow is op vrijdag al begonnen. Op zondag, de Eerste Paasdag zijn we gesloten, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt op Tweede Paasdag, als we van elf tot vijf uur open zijn."

Groot autodealerbedrijf
Met diverse showrooms en servicecentra is Motorhuis Delft één van de grotere autodealerbedrijven van Nederland. Het bedrijf is dealer van onder meer Opel, Citroën, DS, Alfa Romeo, Fiat en Jeep. "Naast nieuwe auto's vind je bij ons ook gebruikte personen- en bedrijfswagens, die allemaal met volledige garantie worden geleverd", aldus Meeuwisse.
Motorhuis Delft heeft een prachtige showroom op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw. De medewerkers staan hier dagelijks voor je klaar, niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe auto, maar ook voor onderhoud, reparatie en garanties. "En dan hebben we natuurlijk de mogelijkheid de APK uit te voeren, waar je direct online een afspraak kan maken. Evenals voor het vervangen van de distributieriem overigens en voor een kleine of grote beurt", zegt hij.
Kom helemaal in de juiste stemming en breng een bezoek aan de Paasshow van Motorhuis Delft. Extra geopend op Tweede Paasdag!

Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>