<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Vestigingsleider Wouter de Vos bij de Suzuki Ignis, te midden van alle andere nieuwe Suzuki-modellen.
Vestigingsleider Wouter de Vos bij de Suzuki Ignis, te midden van alle andere nieuwe Suzuki-modellen.

Suzuki Kees Balvert: gigantisch Paasvoordeel bij aanschaf nieuwe auto

DEN HAAG-YPENBURG - Bij Suzuki Kees Balvert staan de deuren op Tweede Paasdag open. Iedereen met belangstelling voor een nieuwe Suzuki is welkom. Of misschien liever een occasion van Suzuki of welk ander denkbaar merk… Zorg dat je er bij bent tussen 12.00 uur en 16.00 uur!

Een auto kopen bij Suzuki Kees Balvert is tijdens de Paasdagen extra aantrekkelijk gemaakt. Als je de huidige auto inruilt en een nieuwe aanschaft, dan kun je 1.000 euro extra inruil tegemoet zien. "En voor iedere koper van een nieuwe Suzuki is er een gratis accessoirepakket", vertelt vestigingsleider Wouter de Vos. "Een pakket met extra opties voor het in- of exterieur. De pakketten hebben een gemiddelde consumentenwaarde van 750 euro, dus het totale Paasvoordeel kan 1.750 euro bedragen. De accessoirepakketten zijn overigens ook geldig in combinatie met private lease."

Suzuki nieuw
De showroom van Suzuki Kees Balvert staat vol met nieuwe auto's van het merk Suzuki, van de Celerio tot en met de S-Cross. Die nieuwe auto's… die hebben voor iedereen natuurlijk toch wel de meeste aantrekkingskracht. Of het nu de Ignis is of de Swift, die ook al weer enige tijd als Sport-uitvoering verkrijgbaar is. "De nieuwe uitvoering Suzuki Swift Sport hebben we natuurlijk ook in de showroom staan. Een Swift met sportiever looks, waarvoor een grote belangstelling is gebleken. En we hebben een keur aan geselecteerde occasions", gaat De Vos verder. "In prijs variërend van 4.000 tot 25.000 euro. Rijklaar aangeboden inclusief afleveringskosten en garantie."

Inruilers
Over inruilers heeft Suzuki Kees Balvert overigens toch al nooit te klagen. Ook in de afgelopen periode hebben veel mensen hun huidige auto ingeruild voor zo'n spiksplinternieuwe Suzuki. Dat betekent dat de showroom op de eerste verdieping, de occasion-afdeling van dit bedrijf, momenteel erg vol staat. Over het algemeen heeft Autobedrijf Kees Balvert zo'n veertig occasions van merken als Citroën, Hyundai, SEAT en Mitsubishi op deze verdieping staan. "We hebben de afgelopen tijd weer zo'n twintig jong gebruikte auto's binnen gekregen. En die zijn nu dus weer beschikbaar voor mensen die een gebruikte auto willen gaan rijden."

De aflevering
Koop je een occasion bij Suzuki Kees Balvert, dan betaal je geen afleveringskosten. De auto wordt altijd afgeleverd met APK-keuring, een onderhoudsbeurt, met zes maanden BOVAG-garantie en één jaar Mobiliteitsgarantie. "En, ook niet onbelangrijk, met 30 euro aan brandstof in de tank", zegt De Vos. "De prijzen zijn all-in, tel de gunstige financieringen bij de aantrekkelijke garantievoorwaarden op, waarmee we extra veel zekerheid kunnen geven. Dan zie je hoe slim het is om een occasion bij ons bedrijf aan te schaffen."

Tevreden terugblik
De verkoopleider kijkt tevreden terug op de afgelopen periode, waarin behoorlijk veel nieuwe auto's en occasions zijn verkocht. Alle verkochte nieuwe auto's worden nu afgeleverd, maar er is meer om naar uit te kijken. Zoals aangegeven staat de eerste verdieping van dit autobedrijf helemaal vol met occasions. Maar ook een deel van het dak is voor een aantal occasions vrijgemaakt. Echt de moeite waard om Tweede Paasdag eens een kijkje te gaan nemen. "Onder het genot van een kop koffie kunnen we iedereen informeren."

Suzuki Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/autobedrijf-
kees-balvert-den-haag


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>